BMW accu

BMW logo

BMW wordt geproduceerd in Duitsland. De autofabrikant produceert daarnaast nog een ander merk, namelijk Mini. De BMW is vooral bekend door ontelbare successen in de motorsport. Daarom is het een geliefd luxe en sportief merk met veel trouwe rijders. Helaas dien je wel om de zoveel jaar je BMW accu te vervangen. Bij Accudeal vindt je voor een voordelige prijs, diverse top producten. Heb je hulp nodig om voor jouw BMW de juiste batterij te vinden? Zoek dan via onze handige auto accu kenteken zoekmachine. Kom je er niet uit? Chat, mail of bel ons dan even. Dan helpen we je graag verder.

Hoe vind je de juiste accu voor je BMW?

De juiste BMW accu vinden hangt af van een aantal dingen. Zo heeft bijvoorbeeld elk model een andere accu. Ook de motorinhoud is van belang voor het vinden van het juiste product. Wil jij dus weten welke product geschikt is voor jouw BMW? Via onze handige zoekhulp machine voert je de gegevens  in. Dat kan door jouw model en motortype te selecteren, maar ook via het invullen van het kenteken van jouw BMW. Op deze manier komt de juiste accu voor uw BMW naar voren. Ook hebben wij hieronder een overzicht gemaakt met de meestvoorkomende BMW modellen. Als laatste kan je natuurlijk gewoon door ons hele aanbod aan auto accu’s scrollen. Je kan dan filteren op de capaciteit en de afmetingen

BMW Accu zoeken via kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op BMW OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over BMW accu’s

Een BMW zie je best vaak rijden. Het merk wordt vaak gebruikt als zakelijke auto. Het is een auto in het duurdere segment en straalt dan ook pure klasse en sportiviteit uit. Maar voor elke BMW moet je om de paar jaar natuurlijk ook de accu vervangen. Vaak denken eigenaren die de accu vervangen bij een BMW dealer, dat dit dan origineel is. Maar BMW zelf produceert helemaal geen accu’s. Bovendien kopen lang niet alle dealers hun producten bij dezelfde fabrikant in als bij productie. De accu’s worden eigenlijk geproduceerd door de zogenoemde OE leveranciers. Varta is daar een voorbeeld van. Met andere woorden, ze verkopen dus eigenlijk precies dezelfde producten als wij. Een sticker erop en hup, de prijs voor datzelfde product is gelijk twee keer zo hoog. Het verschil is dat wij alle producten gewoon voordeliger houden.

Daarom kan je jouw product beter bestellen bij Accudeal. Daarbij hebben wij ook een instructie gemaakt hoe u zelf uw accu kan vervangen. Dat scheelt ook weer geld. Wil je meer weten over waar jou BMW accu gemonteerd zit? Of alles weten over jouw model? Zoek dan eerst jouw model hieronder.

BMW 1 serie

Lees meer over accu’s voor je BMW 1 serie

BMW 2 serie

Lees hier alles over accu’s voor je BMW 2 serie

BMW 3 serie

Lees meer over accu’s voor je BMW 3 serie

BMW 4 serie

Lees hier alles over accu’s voor je BMW 4 serie

BMW 5 serie

Lees meer over accu’s voor je BMW 5 serie

BMW 6 serie

Lees hier alles over accu’s voor je BMW 6 serie

BMW 7 serie

Lees meer over accu’s voor je BMW 7 serie

BMW 8 serie

Lees hier alles over accu’s voor je BMW 8 serie

BMW M1

Lees meer over accu’s voor je BMW M1

BMW X1

Lees hier alles over accu’s voor je BMW X1

BMW X2

Lees meer over accu’s voor je BMW X2

BMW X3

Lees hier alles over accu’s voor je BMW X3

BMW X4

Lees meer over accu’s voor je BMW X4

BMW X5

Lees hier alles over accu’s voor je BMW X5

BMW X6

Lees meer over accu’s voor je BMW X6

BMW Z1

Lees hier alles over accu’s voor je BMW Z1

BMW Z2

Lees meer over accu’s voor je BMW Z2

BMW Z3

Lees hier alles over accu’s voor je BMW Z3

BMW Z4

Lees meer over accu’s voor je BMW Z4

BMW Z8

Lees hier alles over accu’s voor je BMW Z8