Accu voor een Volvo V70

Volvo V70

Een klassieker onder de personenwagens, de Volvo V70. Gelanceerd in 1996 is deze auto 20 jaar lang geproduceerd. Ben jij in het bezit van deze Zweedse klassieker en op zoek naar een nieuwe accu? Bij Accudeal vind je voor elk type de juiste accu.

In totaal zijn er 3 generaties op de markt gebracht voordat de V70 werd vervangen door de V90. Bij elke generatie werd er een stukje lengte aan de auto toegevoegd. Net als bij de andere Volvo modellen biedt ook deze auto veel ruimte, luxe en veiligheid. De auto is dan ook nog steeds erg populair.  

Welke accu is geschikt voor jouw Volvo V70?

De Volvo V70 is uitgebracht in vele varianten. Hierdoor is er niet één standaard accu voor dit model. Volvo maakt ook zelf geen accu’s. Een originele Volvo accu zal je dan ook niet tegenkomen. Maar welke accu is dan wel geschikt voor deze Zweedse bolide. Je kunt bij ons zoeken op kenteken om erachter te komen welke accu geschikt is voor jouw auto. Je hoeft dan alleen nog de specificaties met je huidige accu te vergelijken. Ook is het mogelijk om op onze auto pagina te filteren op merk, capaciteit of afmetingen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan zeker contact met ons op. We geven je graag advies!

Volvo V70 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Volvo V70 accu’s

Hulp bij het monteren

De meeste accu’s kun je makkelijk zelf vervangen. Alleen als jouw V70 gebruik maakt van een start-stop systeem, is het aan te raden om even langs een garage te rijden. Voor alle overige accu’s kun je gebruik maken van onze handleiding. Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je makkelijk zelf een accu vervangt.

Accu’s voor alle Volvo V70 uitvoeringen

  • Volvo V70 I (875, 876) 1995 tot 2000
  • Volvo V70 II (285) 1999 tot 2008
  • Volvo V70 III (135) 2007 tot 2016

Bestellen en bezorgen

De herfst heeft zijn intrede weer gedaan. Dit betekend dat je weer wat vaker met de auto naar je werk gaat in plaats van met de fiets. Je merkt dat de auto langere tijd heeft stilgestaan want je komt maar moeizaam van de parkeerplaats af. Eenmaal op je werk aangekomen bespreek je dit probleem bij het koffiezetapparaat. Je collega’s vinden niet dat je nog langer moet wachten, maar direct op zoek moet naar een nieuwe accu. Waar ga je die vinden?

Ook daar hebben ze een antwoord op. Accudeal bezorgt namelijk dezelfde dag nog de juiste accu door heel Nederland. Geloven doe je het niet helemaal maar je besluit toch eens te gaan kijken. Binnen de kortste keren heb je de order bevestiging in de mail en niet veel later verschijnt ook de track&trace link. De accu wordt inderdaad al een paar uur later bezorgd! Snel vervang je de oude accu zodat je de komende regenachtige periode met een gerust hart de weg op kunt.

Samenvatting

De Volvo V70 is een klassieker onder de auto’s. Net als de andere modellen van Volvo staat de auto voor veiligheid en betrouwbaarheid. Dit wil je natuurlijk ook van je accu verwachten. Bij Accudeal vind je de juiste accu, betrouwbaar, van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs.