Accu voor een Volvo V60

Een bronzen Volvo V60

In oktober 2010 is op de autoshow van Parijs de Volvo V60 gepresenteerd. Met deze hogere middenklasser bracht de Zweedse fabrikant een sedan variant van de V70 op de markt.  De V60 heeft als basis het Ford platform gebruikt. Hier zijn ook de V70, XC60, S60 en S80 opgebouwd. 
Net als bij vele andere modellen staat veiligheid bij de S60 voorop. Zo denkt Volvo, door middel van het City-Safety systeem niet alleen aan de veiligheid van inzittende. Het systeem is erop gebouwd om voetgangers, obstakels en andere auto’s te ontzien en tijdig het remsysteem in te schakelen. Je kunt je voorstellen dat zo’n systeem best wat van de accu verwacht. Niet elke accu is daarom geschikt voor de V60. 

Welke accu is geschikt voor jouw Volvo V60?

De Volvo V60 is in meerdere uitvoeringen beschikbaar, met als laatste model de Cross Country. Niet elke uitvoering heeft dezelfde accu nodig. Wanneer je gebruikt maakt van een start stop systeem, heb je hier een speciale accu voor nodig. Deze accu’s zijn namelijk sterker bestand tegen diep ontladen. Twijfel je welke accu geschikt is voor jouw model? Via de kentekenzoekmachine laten we je een aantal opties zien. Vergelijk je huidige model met de getoonde accu’s. Komen de specificaties overeen? Dan hoef je alleen nog maar één van de merken te kiezen. Ga je voor Varta of voor een JBE accu?

Volvo V60 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Volvo V60 accu’s

Hulp bij het monteren

De bestelde accu heb je snel in huis. Als je voor 12 uur besteld, dezelfde dag nog! Dan wil je je accu natuurlijk net zo snel in je auto hebben zitten. Om dit veilig en makkelijk te doen hebben we een handleiding gemaakt. Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je dit doet.  

Accu’s voor alle Volvo V60uitvoeringen

  • Volvo V60 I (155,157) 2010 tot heden
  • Volvo V60 II (225, 227) 2018 tot heden

Bestellen en bezorgen

Zondagochtend is jouw vaste Bootcamp ochtend. Met een groep vrienden verzamelen jullie wekelijks in de Brabantse bossen om bij te kletsen, maar vooral eens lekker te bewegen. De zon begint al lekker te schijnen deze ochtend, het perfecte sportweer. Je pakt je tas, vult je flesje met water en stapt in je V60, op naar een sportieve ochtend! Onderweg naar de afgesproken locatie merk je dat je start stop systeem niet meer werkt. Dat is vreemd!  

Na een goed uur sporten heb je enorme behoefte aan een frisse douche, en stap je je auto in. Die start nu helemaal niet meer. Is er dan toch iets met de accu? Gelukkig heeft iemand startkabels bij zich en kun je nog naar huis rijden. Voordat je gaat douchen, toch maar even op zoek naar een nieuwe accu. Die vind je snel bij Accudeal.nl. En die bezorgen ook nog gratis de volgende dag! Dan is het nu eindelijk tijd om op te frissen en te genieten van de zondag. 

Samenvatting

De Volvo V60 is een populaire en bovenal veilige auto. Hier wil je natuurlijk een accu van kwaliteit voor gebruiken. Deze vind je bij Accudeal, voor een scherpe prijs. En voor 12 uur besteld, is dezelfde dag in huis!