Accu voor een Volkswagen Transporter

een accu voor een Volkswagen Transporter

Een leuk feitje van de Volkswagen Transporter is dat deze Duitse auto een Nederlands tintje heeft. Volkswagen importeur Ben Pon heeft in 1947, na een bezoek aan de Volkswagen fabriek, een schets gemaakt voor een busje die een grotere lading kon dragen dan de Kever die op dat moment geproduceerd werd.  
Vanaf het jaar 1950 tot op de dag van vandaag, rollen er Transporter busjes van de productie lijn van Volkswagen over de hele wereld. De hippie bus van de jaren 60 is inmiddels volwassen geworden met een strak design en in alle gemakken voorzien. 

Welke accu is geschikt voor jouw Volkswagen Transporter?

Door het grote aantal jaren dat de Transporter is geproduceerd, en met veel verschillende varianten, is het belangrijk dat je de juiste accu besteld voor jouw Transporter.  
Niet elke motor kan worden gestart met een type accu en er is vaak ook maar plek voor precies de juiste. Aan de hand van onze kentekenzoeker zal je de meest geschikte opties vinden waarna het wel belangrijk is de eigenschappen nog even te vergelijken met de oude accu. Als je zeker weet dat je de juiste voor je hebt is de accu gemakkelijk te bestelling in onze webshop en zal deze zo snel mogelijk naar je toe komen. 

Volkswagen Transporter accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Volkswagen Transporter accu’s

Hulp bij het monteren

Het vervangen van een accu in een Volkswagen Transporter is gelukkig een van de weinige dingen die net zo makkelijk is gebleven als dat je vroeger zo’n bus helemaal zelf in en uit elkaar kon schroeven. Samen met ons handige stappenplan gaat het vervangen van de accu gemakkelijk en snel. Let wel op bij auto’s met een start-stop systeem want hiermee kan het zijn dat deze moet worden ingelezen wat bij elke garage kan met de juiste apparatuur zodat het elektronische systeem geen rare capriolen gaat uithalen als de nieuwe accu geplaatst is. (hoeft dus geen merk dealer te zijn) 

Accu’s voor alle Volkswagen Transporter Bus uitvoeringen

 • Volkswagen Transporter III Bus van 1979 tot 1992
 • Volkswagen Transporter IV Bus van 1990 tot 2003
 • Volkswagen Transporter V Bus van 2003 tot heden
 • Volkswagen Transporter VI Bus van 2015 tot heden

Accu’s voor alle Volkswagen Transporter bestelwagen uitvoeringen

 • Volkswagen Transporter III Bestelwagen van 1979 tot 1992
 • Volkswagen Transporter IV Bestelwagen van 1990 tot 2003
 • Volkswagen Transporter V Bestelwagen van 2003 tot heden
 • Volkswagen Transporter VI Bestelwagen van 2015 tot heden

Accu’s voor alle Volkswagen Transporter Open laadbak uitvoeringen

 • Volkswagen Transporter III Open Laadbak van 1979 tot 1992
 • Volkswagen Transporter IV Open Laadbak van 1990 tot 2003
 • Volkswagen Transporter V Open Laadbak van 2003 tot heden
 • Volkswagen Transporter VI Open Laadbak van 2015 tot heden

Bestellen en bezorgen

Spullen vervoeren dat kan hij als geen ander. De naam Transporter die Volkswagen hem heeft gegeven doet hem zeker eer aan. Maar er komt een moment dat de accu van jouw Volkswagen Transporter het begeeft. Hoeveel en hoe vaak hij jou en de ladingen van A naar B heeft gebracht, ook de batterij heeft helaas niet het eeuwige leven. Waarschijnlijk is dit nu bij jou ook het geval en ben je zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe. Wij helpen je daar graag bij! Eenvoudig het juiste product zoeken via kenteken en bestellen. Met hele scherpe prijzen en super snelle levering ben je bij ons aan het juiste adres!  
Voor 12:00 besteld is diezelfde avond nog in huis! 

Samenvatting

“Het Busje” wordt het meest geassocieerd met de Volkswagen Transporter en heeft de tand des tijds goed weten te volstaan. De juiste accu vinden voor jouw busje lukt altijd bij Accudeal.nl en wordt zo snel mogelijk geleverd. Kom je er toch niet helemaal uit? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!