Accu voor een Volkswagen Multivan

Een accu voor een Volkswagen Multivan

Het Volkswagen busje wordt al sinds de introductie ervan gebruikt als camper. Zelfs al is het busje soms niet eens omgebouwd naar camper zoals in de jaren 60 vaak gebeurde. 
Vanaf het jaar 1990 besloot Volkswagen dan maar zelf te gaan voorzien in de behoefte om een Volkswagen om te bouwen naar camper. De Volkswagen Multivan is het resultaat. 
Tot op de dag van vandaag worden deze Multivan’s nog steeds gebouwd door Volkswagen zelf. Ook al zijn er nog steeds volop bedrijven die een Volkswagen Transporter aanschaffen en deze vervolgens ombouwen tot camper. 

Welke accu is geschikt voor jouw Volkswagen Multivan?

Aangezien de Volkswagen Multivan een hoog personalisatie gehalte heeft zal er bijna geen enkele Multivan exact hetzelfde zijn. De klant heeft een enorm scala aan opties tot zijn beschikking waar ook een aantal verschillende motoren in te vinden is. Hierdoor zal er dus ook vaak een ander soort accu in zitten en is het belangrijk om te kijken wat de juiste vervanging is voor jouw Multivan.  

Waar ook op gelet moet worden is het type accu dat je nodig hebt voor je Multivan. De accu’s die via onze kentekenzoeker naar boven komen zijn alleen bedoeld voor het starten van de motor.  
Door de vele apparaten die in een Multivan kunnen zitten kan het ook voorkomen dat er meerdere accu’s verstopt zijn in je busje.  
Zodra je een andere accu moet vervangen dan de start accu kan je op onze site kijken naar stroomvoorzieningen accu’s en als je er niet uit komt staat onze klantenservice altijd klaar om je daarin te ondersteunen.  

Volkswagen Multivan accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Volkswagen Multivan accu’s

Hulp bij het monteren

Zoals hierboven aangegeven zijn er verschillende soorten en type accu’s die geschikt zijn voor een Volkswagen Multivan. Dit hangt af van de motor die er in zit. Via onze kentekenzoeker zullen er een aantal opties naar boven komen die geschikt kunnen zijn. Het is altijd belangrijk om de afmetingen, capaciteit (in Ah) en poltype/layout te vergelijken met de oude accu.  
Let op! Als er een start-stop systeem in je Volkswagen Multivan zit kan het zijn dat je de accu moet inlezen. Volkswagen staat er om bekend dat dit af en toe wat problemen kan veroorzaken als dit niet op de juiste manier gebeurd. Gelukkig kan elke garage met de juiste apparatuur dit voor je doen en hoeft dus niet bij een (dure) merk dealer te gebeuren. 

Accu’s voor alle Volkswagen Multivan uitvoeringen

  • Volkswagen Multivan V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) van 2003 tot 2015
  • Volkswagen Multivan VI (SGF, SGM, SGN, SHM, SHN)) van 2015 tot heden

Bestellen en bezorgen

Voor het weekend staat er weer een lekker tripje in eigen land gepland met je Volkswagen Multivan. Af en toe er lekker op uit met het busje geeft je een enorme vrijheid.  
Twee dagen voor vertrek haal je de bus alvast uit de stalling om de voorbereidingen te treffen. Het duurt alleen wel erg lang voordat je de motor aan de praat krijgt. De laatste keer dat de accu vervangen is kan je je niet meer herinneren, dus dat zal wel lang geleden zijn.  
Snel een nieuwe bestellen op Accudeal.nl zodat je hem op tijd binnen hebt voor het weekend. Voor 18:00 besteld is de volgende avond al in huis! 

Samenvatting

Accudeal.nl heeft de juiste accu’s voor jouw Volkswagen Multivan! Zowel de start accu’s als de stroomvoorzieningen accu’s vind je gemakkelijk in onze webshop. Zelfs als je er niet helemaal uit komt welke je nodig hebt dan staat onze klantenservice voor je klaar om je er doorheen te loodsen. Bij ons vind je Topkwaliteit maar toch voordelig!