Accu voor een Triumph Tiger

Een legergroene Triumph Tiger

Als je op zoek bent naar een nieuwe accu voor jouw Triumph Tiger, ben je bij Accudeal aan het juiste adres! Op deze pagina vind je meer informatie over dit model en bijhorende accu’s.

De Triumph Tiger is al sinds 1937 in productie en heeft over de afgelopen jaren verschillende modellen voortgebracht. Hiervan was de Triumph Tiger 80 het eerste model waarbij het nummer de maximale snelheid aangaf in mph. Een ander bekend model is de Tiger Trail uit 1981. Deze offroad machine werd gelijk ingeschreven voor de Dakar Rally maar haalde de finish niet door een probleem met de ophanging. Later dat jaar kwam er wel een succes met een overwinning in de Rallye des Pyrénées.  
Ook de Tigers van tegenwoordig zijn adventure motorfietsen die elk terrein aan kunnen. Daarnaast zijn ze meermaals gebruikt om een wereld reis op de motorfiets te maken.

Welke accu is geschikt voor jouw Triumph Tiger?

Door zijn lange productie periode en verschillende modellen, bestaat er geen standaard accu voor een Triumph Tiger. Elk model heeft zijn eigen type accu aangezien een motorfiets accu vaak op de millimeter nauwkeurig in de motor past.

Gelukkig hebben accu fabrikanten hier universele codes voor ontwikkeld zodat je precies weet welke accu je nodig hebt. Enkele voorbeelden van deze universele codes zijn; YB14L-A2, YB9-B, YTX16-BS, YTX14-BS, etc.
Het kan soms voorkomen dat de eerste letter van de code anders is, zolang de letters en cijfers die daarna komen wel gelijk zijn aan die van de oude accu. Kan je de universele code niet vinden of twijfel je dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om te helpen!

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Eindelijk is het dan zover! De afgelopen jaren heb je goed onderzoek gedaan om een rondreis door Europa te maken op de motor. 6 maanden lang over de Europese wegen en wildernis doorkruisen op zoek naar de mooiste uitzichten.

Een week voor vertrek nog even een kleine beurt uitvoeren. Zo weet je zeker dat alles naar behoren werkt en klaar is voor een lange tocht. Ook zodat je zelf weet waar alles zit mocht je onderweg pech krijgen en geen directe toegang hebben tot een garage.
Na een moeizame start loopt de motor wel mooi maar check je toch nog even de staat van de accu. Helaas is die toch echt toe aan vervanging. Via Google kom je direct uit bij Accudeal.nl en vind je gemakkelijk de juiste accu voor jouw Triumph Tiger. Voor 18:00 besteld en de volgende dag al in huis! Alles is gereed voor een unieke levenservaring op de motor!

Samenvatting

Van de Triumph Tiger 80 naar de Triumph Tiger 1200, voor elk model hebben wij bij Accudeal.nl de juiste accu in het assortiment. Door de snelle levering heb je de nieuwe accu op tijd binnen voor dat mooie weekend ritje. Afhalen in een van onze filialen is uiteraard altijd mogelijk op de openingstijden.