Triumph Motor Accu

Triumph logo

Triumph is een van de oudste Britse motormerken die tot op de dag van vandaag nog geproduceerd worden. Opgericht door de Duitse Siegfried Bettmann uit Neurenberg is ook de oorsprong van dit legendarische Motorfietsmerk het maken van fietsen. De eerste Motorfietsen, die in 1902 zijn gebouwd, maakte nog gebruik van niet zelf geproduceerde motoren. Vanaf 1905 is Triumph begonnen met het zelf produceren van de motor blokken voor hun motorfietsen en waren vanaf moment 1 een succes.  Triumph maakt zelf geen motor accu’s.

Ook voor race doeleinden bleken de Triumph motoren een groot succes met hun eerste overwinnen in de Isle of Men TT met Jack Marshall als coureur. Op het moment dat de Eerste Wereldoorlog uitbreekt zijn er in 1918 30.000 Triumph type H ‘Trusty’ motorfietsen in dienst van de geallieerde strijdkrachten. De in 1937 gepresenteerde Speed Twin blijkt de groote kracht achter Triumph en zal voor de komende 40 jaar het merk dragen tot een legende.  

Triumph weet het succes vol te houden door dat de motoren worden gebruikt van het witte doek, met Bud ekins en Steve McQueen in The Great Escape, en door de dare devil Evel Knievel met zijn wereldberoemde stunts. Nog steeds zijn de motorfietsen van Triumph van ongekende kwaliteit en is de Thunderbird 1600cc in 2010 uitgeroepen tot cruiser van het jaar door het tijdschrift Cycle World.  

Hoe vind je de juiste accu voor jouw Triumph motor?

Sinds jaar en dag zijn de motorfietsen van Triumph geliefd over de hele wereld en zijn er nog steeds aardig wat klassieke varianten op de weg te vinden. Net als bij vrijwel elke motorfiets is de ruimte voor de techniek zeer beperkt en moet alles zo efficiënt mogelijk geïnstalleerd worden.  

Hierdoor is het erg belangrijk om de juiste accu voor jouw Triumph op te zoeken zodat je zeker weet dat deze zal passen. Op vrijwel elke motorfiets accu staat een code vermeld, zoals YTX14-BS, die aangeeft welke maten de accu heeft. Een vervangende accu zal dezelfde code moeten hebben zodat je zeker weet dat je de juiste besteld 

Triumph Accu zoeken via model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Meest verkochte producten

Alles over Triumph accu’s

Een van de meest bekende motorfietsmerken ter wereld: Triumph! Deze passende naam triomfeert nog steeds in de motor wereld en zal ook bij de mensen die minder bekend zijn met motoren een belletje doen rinkelen.  

Voor alle Triumph motoren hebben wij een geschikte accu in ons ruime assortiment, mocht je er zelf niet helemaal uit komen dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om te helpen! 

Triumph America

Lees meer over accu’s voor je Triumph America

Triumph Bonneville

Lees hier alles over accu’s voor je Triumph Bonneville

Triumph Daytona

Lees meer over accu’s voor je Triumph Daytona

Triumph Legend

Lees hier alles over accu’s voor je Triumph Legend

Triumph Rocket

Lees meer over accu’s voor je Triumph Rocket

Triumph Scrambler

Lees hier alles over accu’s voor je Triumph Scrambler

Triumph Speed

Lees meer over accu’s voor je Triumph Speed

Triumph Speedmaster

Lees hier alles over accu’s voor je Triumph Speedmaster

Triumph Sprint

Lees meer over accu’s voor je Triumph Sprint

Triumph Street

Lees hier alles over accu’s voor je Triumph Street

Triumph Street Cup

Lees meer over accu’s voor je Triumph Street Cup

Triumph Thruxton

Lees hier alles over accu’s voor je Triumph Thruxton

Triumph Thunderbird

Lees meer over accu’s voor je Triumph Tunderbird

Triumph Tiger

Lees hier alles over accu’s voor je Triumph Tiger

Triumph Trident

Lees meer over accu’s voor je Triumph Trident

Triumph Trophy

Lees hier alles over accu’s voor je Triumph Trophy