Accu voor een Triumph Street Triple

Een Triumph Street motor

Het Britse merk Triumph heeft in 2007 de Street Triple op de markt geïntroduceerd als opvolger van de Triumph Speed Triple 1050. Deze streetfighter motorfiets is gebouwd voor zowel het circuit als op de reguliere weg. Op deze klasse zitten geen plastic kappen over de motor. Is de accu van jouw Triumph Street Triple aan vervanging toe? Dan hebben wij een ruime keuze voor je!

De krachtige drie cilinder motor geven je de mogelijkheid om rustig aan te doen. Maar zodra je de gas hendel opendraait, schiet de Street Triple als een raket weg. De motor is zelfs zo sterk dat ze deze vanaf 2019 hebben geplaatst in de Moto2 klasse van het MotoGP world championship.
Dat dit een geliefde motorfiets is blijkt uit de award voor Best Middleweight in 2018, uitgeroepen door Cycle World.

Welke accu is geschikt voor jouw Triumph Street Triple?

Een monster op twee wielen! Zo wordt jouw Street Triple vaak genoemd door familie en vrienden zodra je weer met vol gas weg rijd. Om dit te blijven doen is een goed werkende accu essentieel, ook de juiste accu is van belang om voldoende power te geven aan de start motor.
Voor de Triumph Street Triple zijn er per model kleine verschillen mogelijk in welk type accu er in gaat, aangezien de ruimte zeer beperkt is in een motorfiets dus belangrijk dat het de juiste is.

De universele code op de accu geeft aan welke je nodig hebt, dit kan bijvoorbeeld een code zijn zoals; YTX12-BS. Elke accu producent maakt aan de hand van deze code accu’s die dezelfde afmetingen en specificaties hebben. Kom je er toch niet helemaal uit bij het bepalen welke je voor jouw Street Triple nodig hebt? Onze klantenservice zal je assisteren in het vinden van de juiste accu!

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Na je bezoek aan de MOTORbeurs in Utrecht weet je het 100% zeker, jouw volgende motor gaat weer een Triumph Street Triple RS worden! Op de beurs stonden de nieuwe modellen uitgestald en heb je er een korte test rit mee kunnen maken. Wederom was de acceleratie een tikkie sneller dan je huidige RS.
Na wat zoekwerk heb je jouw nieuwe RS gespot en maak je jouw huidige motor klaar voor de inruil.

Na een lange winter is het ook weer hoog tijd om hem schoon te maken en te controleren. Helaas heeft de accu de winterstalling niet overleefd. De druppellader was niet goed aangesloten waardoor de accu nu te diep ontladen is. Toch maar snel een vervangende accu regelen, anders zal de inruilwaarde drastisch naar beneden gaan. Via Accudeal.nl zoek je het juiste type op aan de hand van de universele code. Je kan de accu nog voor 12:00 bestellen zodat hij dezelfde avond nog geleverd kan worden. Snel naar de dealer voor jouw nieuwe Street Triple RS!

Samenvatting

Triumph heeft met deze krachtige 3 cilinder een blijvende indruk achter gelaten in de motorwereld. Voor elke Street Triple vind je bij Accudeal.nl de juiste accu om dat prachtige geluid van de motor aan te zwengelen. Simpel bestellen op de website en de accu wordt z.s.m. geleverd op het opgegeven adres. Afhalen in een van onze filialen is ook altijd mogelijk tijdens de openingstijden.