Accu voor een Suzuki Baleno

een grijze suzuki baleno

De Suzuki Baleon is tussen 1995 en 2002 geproduceerd. De productie heeft toen een aantal jaren stilgezeten totdat Suzuki in 2015 met de tweede generatie Baleno op de markt kwam. De auto werd gepresenteerd als een voordelig voertuig met een ruim interieur. Veel auto voor je geld dus! Het grootste verschil tussen de twee generaties is niet alleen de extra ruimte maar ook de motorinhoud. Daarnaast is de nieuwste generatie ook beschikbaar in vierwielaandrijving.  Het Japanse Suzuki maakt zelf geen accu’s. Een originele Suzuki accu bestaat dus niet. De accu’s die je bij de dealer koopt zijn vaak dezelfde die je bij ons kunt vinden. Maar dan voor een andere prijs.

Welke accu is geschikt voor jouw Suzuki Baleno?

Bij verschillend motoaanbod komen ook verschillende accu’s kijken. Niet elke Baleno zal dezelfde accu nodig hebben. Ook heeft de tweede generatie meer elektrische specificaties, wat dus ook meer van de accu zal verwachten. Gelukkig vind je bij ons voor elk Type Baleno de juiste accu.  
Als je niet precies weet welke accu je nodig hebt, kun je zoeken via je kenteken. Een aantal opties worden getoond waarna je alleen nog de afmetingen en capaciteit hoeft te controleren. Kijk ook vooral of de polen overeenkomen. Dit wil nog weleens afwijken. Heb je liever wat advies? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice

Suzuki Baleno accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Suzuki Baleno accu’s

Hulp bij het monteren

Wij bezorgen de accu snel bij je, dan wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk in de auto hebben. Als je dit zelf wilt doen maar niet precies weet hoe, kun je op deze pagina een makkelijke handleiding vinden. We laten je stap voor stap zien hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Accu’s voor alle Suzuki Baleno uitvoeringen

  • Suzuki Baleno (EG) 1995 tot 2009
  • Suzuki Baleno (FW, EW) 2016 tot heden
  • Suzuki Baleno Hatchback (EG) 1995 tot 2002
  • Suzuki Baleno Stationwagen (EG) 1995 tot 2005

Bestellen en bezorgen

Je maakt aardig wat kilometers op een dag. Je werk ligt helaas niet naast de deur maar stiekem geniet je wel van die lange ritten. S’ochtends kun je nog even rustig wakker worden en op de terug weg geniet je nog even van de rust. Die rust is helaas de laatste dagen wel wat verstoord. Je merkt dat de auto minder goed start, en zelfs de lange afstanden lijken de accu niet meer goed op te kunnen laden. Dat komt financieel niet echt goed uit. Je kunt je de rekening en montage kosten van de vorige keer nog goed herinneren.

Daarom besluit maar eens op onderzoek te gaan om te kijken of dit niet goedkoper kan. Je weet al welke accu je nodig hebt, dus dat is makkelijk zoeken. Je vergelijkt de prijzen online en ziet dat er één goed en voordelig uit de bus komt. Bij Accudeal bestel je snel de accu en de volgende dag wordt deze netjes op je werk afgeleverd. De terugrit naar huis is weer ontspannend en je hebt nog geld bespaard ook!

Samenvatting

Ben je op zoek naar een accu voor jouw Suzuki Baleno? Dan ben je bij Accudeal aan het juiste adres. Voor elke type hebben wij de juiste accu. En dat voor een voordelige prijs!