Accu voor een Fiat 500

Een rode Fiat 500

Geboren in 1957 als de Nuova 500 is dit kleine Italiaanse autootje een ware legende geworden waarvan er momenteel nog steeds aardig wat oldtimers op de weg rijden. In 2007 werd de Fiat 500 opnieuw uitgebracht aan de hand van vele consumenten adviezen en wordt tot op heden nog steeds gebouwd door Fiat en zijn er al meer dan 2 miljoen van geproduceerd.  
In November 2007 is de 500 ook nog eens uitgeroepen tot Car of the Year 2008 en aan de aantallen op de weg te zien vinden nog steeds veel mensen hun weg naar dit kleine scheurijzer. 

Jouw Fiat 500 staat altijd voor je klaar. En daar profiteer je ook van! Van korte ritjes tot lange afstanden is deze auto klaar voor gebruik. Deze graag geziene stadsauto heeft sinds 2016 een facelift ondergaan waarna hij in verschillende pasteltinten veelvuldig in het straatbeeld te vinden is. Een hippe wagen dus! Accu’s gaan helaas niet het hele leven dan de Fiat 500 mee. Om te lang stil staan te voorkomen kun je bij Accudeal.nl snel de juiste accu vinden en zo snel weer op pad gaan. 

Welke accu is geschikt voor jouw Fiat 500?

Maar welke accu heb je nodig voor jouw Fiat 500? Hieronder vind je ons beschikbare aanbod. Uiteraard zijn er meerdere Fiat 500 modellen, dus voor een specifieker resultaat kun je  ook uw kenteken invoeren in onze kenteken zoekmachine. Dan hoef je alleen nog te kiezen uit de verschillende merken. Zelf je accu vervangen? Bekijk dan dit handige stappenplan om zelf je accu te monteren. Dat bespaart weer op kosten van de garage. Staat uw accu er alsnog niet tussen? Onze klantenservice helpt u graag verder via 010-2265011. 

Fiat 500 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Fiat 500 accu’s

Hulp bij het monteren

Naast ons makkelijke stappenplan bestaan er ook handige video’s over het monteren van de accu in jouw Fiat 500. Selecteer je model hieronder en kijk zelf hoe simpel het is. 

Accu’s voor alle Fat 500 uitvoeringen

  • Fiat 500 (312) 2007 tot heden
  • Fiat 500 C (312) 2009 tot heden
  • Fiat 500 L (351, 352) ) 2012 tot heden
  • Fiat 500 X (334) 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

Wanneer je s ’ochtends wakker wordt, zie je het al: Een perfecte stranddag! Je pakt je spullen, vult de koelbox en bent klaar voor vertrek richting de kust. Bepakt en bezakt stap je in, om tot de conclusie te komen dat je auto niet start. Het laatste waar je je op zo’n mooie dag druk om wilt maken is het vervangen van je accu. Gelukkig kun je met je vrienden meerijden en op het strand aangekomen bestel je makkelijk en snel je nieuwe accu.  
Omdat je deze voor 12 uur hebt besteld wordt deze dezelfde avond nog geleverd. Gratis! 
De volgende dag kun je gelukkig weer zelf achter het stuur stappen van je Fiat 500 voor een nieuwe mooie dag aan het strand.

Samenvatting

Wil jij de juiste accu voor jouw Fiat 500 snel en voordelig in huis hebben? Dan koop je deze bij Accudeal.nl. Je vind de juiste accu voor jouw auto makkelijk via onze kenteken-check of filters. 
Hoge kwaliteit accu’s voor een voordelige prijs. Dat is accudeal.nl