Accu voor Renault Twingo

Accu voor een Renault Twingo

Rijd jij ook rond in de populaire Renault Twingo en ben je op zoek naar een nieuwe accu? Bij Accudeal hebben we voor elk type de juiste batterij! Op deze pagina vind je meer informatie over deze auto en de bijpassende accu’s.

De iconische Twingo is een compacte stadsauto van het Franse merk Renault. Bij de presentatie van het model in 1992 was deze meteen een succes. Deze eerste generatie verbleef maar liefst 15 jaar in de showroom en is meer dan 2.5 miljoen keer verkocht. Kenmerkend aan deze Twingo zijn de volledig verschuifbare achterbank en digitale snelheidsmeter. Een tweede generatie werd vanaf 2007 verkocht, waarna een 3e volgde in 2014. Opvallend was dat de iconische ronde koplampen vervangen werden. Daarnaast is de auto kleiner gemaakt dan het oorspronkelijke model en is de motor naar de achterkant geplaatsts. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe generatie wendbaarder is. De Reanult Twingo is tegenwoordig verkrijgbaar in 5 uitvoeringen. Oplopend in prijs zijn dit de Life, Collection, Limited, Intens en Twingo GT. 

Welke accu is geschikt voor jouw Renault Twingo?

Met al deze verschillende uitvoeringen kan het lastig zijn om de juiste accu voor jouw Twingo te vinden. Om je te helpen bij je zoektocht hebben we een aantal tools beschikbaar. Zo kun je op onze auto pagina filteren op bijvoorbeeld capaciteit of afmetingen. Ook is het mogelijk om op merk te zoeken. Wil je een BoschVarta of toch liever een JBE accu? Ook is het mogelijk om te zoeken op je kenteken. De selectie batterijen die getoont wordt hoef je alleen nog maar te vergelijken met je huidige model. Zijn de afmetingen hetzelfde? En zitten de polen aan dezelfde zijde? Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staat onze klantenservice voor je klaar om je van advies te voorzien.    

Renault Twingo accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Renault Twingo accu’s

Hulp bij het monteren

Het aanschaffen van een nieuwe accu is makkelijk, maar wist je dat het monteren ook helemaal niet moeilijk is? Zeker de oudere modellen lenen zich uitstekend voor wat sleutelwerk. Heb je één van de nieuwere modellen in je bezit? Grote kans dat de auto dan een start-stop systeem heeft. Dit kan wat lastiger monteren zijn. Daarom hebben wij dit handige stappenplan voor je geschreven. Hier kun je lezen hoe je dit zelf kunt doen.   

Accu’s voor alle Renault Twino uitvoeringen

  • Renault Twingo I (C06) 1.2 van 1993 tot 2008; 
  • Renault Twingo II (CN0) 1.2 van 2007 tot 2013;  
  • Renault Twingo II (CN0) 1.5 dCi van 2007 tot 2013;  
  • Renault Twingo III (BCM) 0.9 TCe van 2012 tot heden; 
  • Renault Twingo III (BCM) 1.0 SCe van 2012 tot heden; 

Bestellen en bezorgen

Je bent aan een nieuwe baan begonnen en je hebt er ontzettend veel zin in! Er is maar één minpuntje. Je moet je lease auto inleveren en krijgt er helaas geen nieuwe voor terug. Je zult dus op jacht moeten naar een nieuwe. De afstand naar je nieuwe werkplek is niet ver dus het hoeft geen kilometervreter te zijn. Terwijl je door de occassions sites scrolled kom je uit bij je eerste eigen auto. 


Je eerste auto vergeet je nooit meer. In jouw geval je kanariegele Renault Twingo. Je ziet dat er de afgelopen jaren aardig wat veranderd is aan het iconische model, maar je bent er weer opslag verliefd op! Je zoekt contact op met de verkoper. De auto is in perfecte staat, alleen de accu moet vervangen worden. Geen enkel probleem. Jij weet namelijk al precies waar je die kunt vinden. Je vraagt het kenteken aan de huidige eigenaar en zoekt op Accudeal naar de juiste accu. De volgende dag ben je al, samen met je gloednieuwe nieuwe accu, op weg naar jouw Twingo. Daar ga je fijne ritjes mee beleven! 

Samenvatting

Wij hebben een mega groot en breed auto accu aanbod tegen de laagst mogelijke prijzen, die we ook nog eens super snel bij jou kunnen leveren. Voor 12 uur bestellen en je hebt vanavond al een nieuwe in je Twingo zitten. Naast deze super snelle levering helpen we je ook nog met advies. Bijvoorbeeld met het uitzoeken van de juiste Renault Twingo accu. Door handig te zoeken via je kenteken bijvoorbeeld. De uitkomsten van je zoekopdracht hoef jij dan alleen nog maar te vergelijken met de huidige batterij. Kom je er ondanks alle hulp nog niet uit? Chat of mail ons dan even. Onze klantenservice helpt je graag verder.