Accu voor een Peugeot J7

afbeelding van een blauwe Peugeot J7

Deze oldtimer ken je misschien niet direct onder de naam Peugeot J7 maar eerder als de Peugeot D3. In de eerste instantie werd deze geproduceerd in viercilinder als diesel en ook als benzine uitvoering. Later varieerden de motoren van 1,5 tot 1,8 liter cc (benzine) of van 1,9 tot 2,3 liter (diesel), het vermogen lag van 48 tot 66,5 pk. De J7 was er in verschillende uitvoeringen. Je kon het voertuig krijgen als gesloten bestelwagen, minibus, chassis-cabine en pick-up. De ruimte die je dan had in bijvoorbeeld de gesloten bestelwagen is 8.7m³. Welke versie je ook neemt: de bus is altijd voorwiel aangedreven. 

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot J7?

Deze ouderwetse bus heeft niet de opties die we nu kennen bij de bussen. Wel is het een echte volhouder die je niet zomaar stuk krijgt. Ondanks de leeftijd van de bus gaat de accu helaas niet heel het leven mee. De accu dient tijdig vervangen te worden om zo permanente schade te voorkomen. Bij accudeal vind je de juiste accu voor elke auto maar ook zeker voor elk busje. Weet je nog niet welke accu er bij jouw auto of bus past? Neem dan even contact op met onze klanten service. Wij helpen je graag verder! 

Peugeot J7 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot J7 accu’s

Hulp bij het monteren

Een accu vervangen kan je zelf. Ja ook jij kan het! Vooral met het handige stappenplan zie je binnen de kortste keren wat je moet doen om de juiste accu te kiezen. Ook zijn er handige filmpjes online te vinden die je stap voor stap uitleggen hoe je het vervangen van een accu aanpakt. 

Accu’s voor alle Peugeot J7 uitvoeringen

  • Peugeot J7 Bus 1986 tot 1980
  • Peugeot J7 Chassis 1986 tot 1980
  • Peugeot J7 Van 1986 tot 1980

Bestellen en bezorgen

Bij het ombouwen van jouw busje heb je een laatst een accu aangeschaft voor het huishoudgedeelte in jouw bus. Helaas kom je er achter dat startaccu nu niet meer werkt. Omdat je de vorige keer zo goed geholpen was met de huishoudaccu besluit je om weer contact op te nemen met deze webshop. Je belt met de klantenservice van Accudeal. Zij helpen je verder aan de hand van een foto van de oude accu. De klantenservice geeft aan dat het maar goed is dat je voor 12 uur belt want dan kan je hem diezelfde avond nog in huis hebben: precies wat jij wil!

De accu die je nodig heb is van het eigen merk en omdat je dit ook genomen heb als huishoudaccu ga je weer voor het eigen merk. Deze doet het immers perfect dus ga je nu weer voor dezelfde accu. Voor zo’n oude bus is het niet van groot belang om een hele speciale accu te installeren. Van start-stop is geen sprake dus je hebt in ieder geval geen AGM accu nodig. Diezelfde avond ontvang je de nieuwe startaccu en kan je weer op pad met die oude vertrouwde bus! De chauffeur neemt zelfs de oude accu mee: ook meteen vanaf!

Samenvatting

Of het nu een oude bus is of een hele jonge auto: bij accudeal is er altijd een accu die past! Bel met de klantenservice voor advies. Bestel je voor 12 uur? Dan heb je hem dezelfde dag nog in huis! Perfect geregeld bij Accudeal.