Accu voor een Peugeot 308

Een blauwe Peugeot 308

Vanaf 2007 heeft het Franse merk Peugeot de 308 in hun modellen reeks opgenomen. Toen is deze voor het eerst in 2014 uitgeroepen tot Car of the Year. In 2020 heeft de vernieuwde Peugeot 308 opnieuw de Car of the Year award in de wacht gesleept. Daarmee continueert het succesverhaal van Peugeot in het Hatchback segment, waar het ooit allemaal begon met de Peugeot 205. 

Waar er in het begin verschillende motor varianten waren van alleen diesel of benzine, heeft Peugeot inmiddels ook volledig elektrische en hybride varianten uitgebracht.

De 308 heeft door de jaren heen verschillende face-lifts gehad waarvan de oudste modellen nog steeds veel op de weg te vinden zijn. Ook in de occasion markt is het een populaire auto met veel verschillende varianten om in ieder zijn smaak, wensen en budget te kunnen voorzien. 

Ondanks de grote diversiteit aan producten die het bedrijf Peugeot maakt (Keuken gerei, scooters, fietsen, etc) heeft het bedrijf nooit de stap genomen om hun eigen accu’s te produceren. Hierdoor zijn er verschillende mogelijkheden als het aankomt op een nieuwe accu vinden voor je 308. Hier op Accudeal.nl bieden wij de juiste accu’s aan van verschillende merken aan om je Peugeot 308 op de weg te houden.  

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot 308?

Welke accu je nodig heb voor jouw Peugeot 308 is makkelijk en snel te vinden in het aanbod hieronder. Wil je er echt zeker van zijn dat je de juiste accu kiest voor jouw specifieke model 308? Gebruik dan de kenteken check op de website! Deze filtert de geschikte accu’s voor jouw model 308 uit ons assortiment waarna je alleen nog hoeft te kiezen welk merk jij wil gebruiken.  

Peugeot 308 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot 308 accu’s

Hulp bij het monteren

Voor hulp bij het monteren van de accu kan ons makkelijke stappenplan gebruikt worden. Deze vind je hier terug.

Accu’s voor alle Peugeot 308 uitvoeringen

  • Peugeot 308 CC (4B) 2009 tot 2015
  • Peugeot 308 I (4A, 4C) 2007 tot 2016
  • Peugeot 308 II (LB. LP, LW, LH, L3) 2013 tot heden
  • Peugeot 308 SW I (4E, 4H) 2007 tot 2014
  • Peugeot 308 SW II (LC, LJ, LR, LX, L4) 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

Na de laatste zomervakantie heb je door het goede weer in de nazomer je trouwe Peugeot 308 eigenlijk niet of nauwelijks meer gebruikt en kon je alles met je fiets doen. Ondanks de lange warme nazomer begint de herfst toch steeds meer door te prikken en wordt het weer tijd om de 308 uit de garage te halen voor dagelijks gebruik.  

Tot je grote schrik zie je dat je bij het laatste keer uitstappen een aantal weken geleden, per ongeluk de richting aanwijzer naar rechts hebt aangetikt waardoor het parkeerlicht altijd is blijven branden. Een nieuw gezonde accu zou dit maximaal een week vol kunnen houden maar degene in jouw 308 is al wat jaartjes oud en heeft het waarschijnlijk een paar dagen vol gehouden voordat de accu helemaal tot op zijn dood is leeg getrokken.   

Vandaag valt het weer, op de wind na, gelukkig nog wel mee maar voor morgen wordt er een flinke plas regen voorspeld. Snel nog even voor werk een nieuwe bestellen op Accudeal.nl. Voor 12:00 bestellen is dezelfde avond nog gratis geleverd! In combinatie met ons stappenplan heb je de nieuwe accu zo gemonteerd en rij je de volgende ochtend in een verwarmde Peugeot 308 met gemakt naar werk.

Samenvatting

Een snelle levering, goed advies en een scherpe prijs? Koop dan jouw accu bij Accudeal.nl. Via de kenteken-check ben je snel voorzien van een aantal opties waaruit je kan kiezen! Lukt het niet? Bel of mail ons dan voor advies.