Accu voor een Peugeot 208

Dit is een blauwe peugeot 208

De Peugeot 208 is het vervolg op de 207 en het vertrouwde formaat en model van Peugeot. Sinds het grote succes van de 205 en 206 is dit het paradepaardje van Peugeot. De 208 is sinds 2012 te vinden op de Europese wegen. De tweede generatie (vanaf 2019) is zelfs gekroond tot auto van het jaar 2020!  
De facelift die de 208 heeft gekregen geeft hem een nog sportievere uitstraling dan dat deze compacte auto al had. Peugeot heeft eindelijk geleerd om niet voor elke nichemarkt een speciaal model uit te brengen en heeft de Peugeot 208 uitgebracht als Access, Active of Allure. Alhoewel, Peugeot zou Peugeot niet zijn als er toch hier en daar wat actie modellen in de showroom te bewonderen zijn.   

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot 208?

Zoals je gewend bent van Peugeot zijn er vele opties en modellen beschikbaar wat resulteert in verschillende accu’s onder de motorkap van een Peugeot 208. Neem daarbij dat er ook nog wel eens gesleuteld wordt aan deze auto’s waarbij andere motoren en de bijbehorende accu geplaatst worden en je hebt verschillende accu’s die in een 208 passen. Om de juiste te bestellen kan je het kenteken invullen in onze kenteken zoeker, vervolgens nog even de afmetingen, capaciteit (in Ah) en het polenschema/type controleren met de oude accu en je bestelling plaatsen.  

Peugeot 208 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot 208 accu’s

Hulp bij het monteren

Peugeots lenen zich uitstekend om er lekker aan te sleutelen, althans, de oudere modellen. Zodra er elektronica in het spel komt wordt het een stuk lastiger. Gelukkig is de accu ook bij de nieuwe modellen wel nog eenvoudig zelf te vervangen. Klik hier voor ons stappenplan om dit gemakkelijk zelf te doen! 

Accu’s voor alle Peugeot 208 uitvoeringen

  • Peugeot 208 I (CA,CC) 2012 tot heden
  • Peugeot 208 II (UB, UP, UW, UJ) 2019 tot heden

Bestellen en bezorgen

Jouw Peugeot 208 gaat inmiddels alweer een paar jaar mee. Stiekem kijk je toch vaak naar de nieuwe elektrische 208 op de weg. Maar aangezien je nogal een kilometervreter bent denk je steeds weer; gelukkig hoef ik dat ding niet elke keer op te laden. 
Dan toch gebeurd er op een ochtend helemaal niks als je de auto wil starten. Het acculampje geeft nog een laatste glimp en dooft met de laatste zucht van de accu. Vandaag dan maar een thuiswerkdag, even alle administratie weg werken en een nieuwe accu bestellen! Even het internet op en gelukkig is daar Accudeal.nl! Voor 12:00 besteld is dezelfde avond nog in huis! En de volgende dag weer met een nieuwe accu de weg op.

Samenvatting

De Peugeot 208 heeft, zeker met de nieuwe facelift, de lijn van de Peugeot 205 mooi doorgevoerd en onderhouden. Om je Peugeot 208 goed te onderhouden is een goedwerkende accu van groot belang. Hier zijn wij van Accudeal.nl in gespecialiseerd en helpen jou weer op weg met de juiste accu!