Accu voor een Peugeot 206

Een grjize peugeot 206

In de zomer van 1998 bracht Peugeot haar meest populaire model ooit op de markt, de Peugeot 206. Deze is in het leven geroepen nadat Peugeot haar klanten kwijt raakten die verknocht waren aan de 205 en nu alleen konden kiezen tussen een kleinere Peugeot 106 of een grotere Peugeot 306.  

Inmiddels zijn er meer dan 10 miljoen exemplaren van de Peugeot 206 geproduceerd en worden ze onder licentie nog steeds gemaakt in Iran.  

Ook de Peugeot 206 heeft, net als zijn voorganger de Peugeot 205, mee gedaan aan de World Rally Championship en heeft deze in 2000 en 2002 zelfs weten te winnen. Nog een overeenkomst met de 205 zijn de vele verschillende versies en opties die er over de jaren heen te verkrijgen waren voor de Peugeot 206, voor ieder wat wils! 

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot 206?

Er zijn sinds het einde van vorige eeuw is er veel veranderd aan de Peugeot 206. Er zijn meerdere varianten van dit beroemde model de fabriek uit gerold.
Niet alle types hebben dezelfde motor of kunnen gebruik maken van dezelfde accu. Zo zullen de nieuwere modellen, meer technische snufjes hebben waardoor de je een sterkere accu nodig zult hebben. Een wat ouder model kan het wel met wat minder capaciteit af.

Gelukkig hebben wij voor elk type een passende accu. Wil je weten welke accu bij jou Peugeot 206 past?
Vul dan je kenteken in en bekijk welke accu’s geschikt zijn. Let hierbij wel op dat de capaciteit en afmetingen overeenkomen. Je kunt ook zoeken op jouw type Peugeot 206 of gebruik maken van één van de handige zoekfilters.

Peugeot 206 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot 206 accu’s

Hulp bij het monteren

Wanneer je de juiste accu voor jouw Peugeot 206 gevonden hebt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in jouw auto monteren. Wij hebben een makkelijke handleiding voor je gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij dit zelf kunt doen. Deze kun je hier vinden.

Accu’s voor alle Peugeot 206 uitvoeringen

  • Peugeot 206 CC (2D) 2000 tot 2008
  • Peugeot 206 Hatchback (2A/C) 1998 tot 2012
  • Peugeot 206 SW (2E/K) 2002 tot heden
  • Peugeot 206 Sedan 2007 tot heden
  • Peugeot 206 VAN 1999 tot 2009
  • Peugeot 206+ (2L,2M) 2009 tot 2013

Bestellen en bezorgen

Er staat een lang weekend voor de deur. Heerlijk! En je weet al precies wat je gaat doen, namelijk een paar dagen weg in eigen land. Lekker met de hond naar de bossen en de stad ontvluchten. Veel spullen hoef je niet mee te nemen. Met een goed boek en een warme trui kom je al ver. Je wilt nog wel even langs de dierenzaak voor extra brokken voor de hond. In gedachten al bij het bos stap je in de auto en draai je de sleutel van je vertrouwde Peugeot om. En er gebeurd niets. Nee toch? Van alle dagen moet de accu het precies nu begeven.

Je ziet je weekend weg al bijna in het water vallen. Maar dan herinner je je Accudeal.nl! Je vindt al makkelijk de juiste accu en besteld deze snel. Dankzij de zaterdaglevering komt deze morgen al jouw kant op en kun je daarna alsnog van je paar dagen weg genieten.

Samenvatting

Dat de Peugeot 206 zo populair zou worden, hadden de Franse makers ook niet van te voren kunnen bedenken. Nog steeds rijden deze supermini’s volop in het straatbeeld. Ben jij in het bezit van deze super auto en op zoek naar een accu? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kom je er niet helemaal uit? Bel dan vooral even met onze klantenservice, zij kijken graag met je mee.