Accu voor een Peugeot 304

Dit is een afbeelding van een blauwe peugeot 304

In 1996 verscheen de Peugeot 304 voor het eerst op de Europese wegen. De kleine familie auto was gebaseerd op de 204. Hierdoor werden productiekosten geminimaliseerd, wat de winstmarge van dit model aanzienlijk verhoogde. De auto is naast sedan ook als cabriolet en coupé uitgevoerd en werd de bestverkochte auto in zijn marktsegment. In totaal zijn er zo’n 1.178.000 geproduceerd voordat de productie in 1980 stopte. Vandaag de dag zien we voornamelijk de cabriolet nog. Deze auto is zeer geliefd bij verzamelaars. 

Welke accu is geschikt voor jouw Peugeot 304?

Ook voor de oudere modellen auto’s kun je bij ons de juiste accu vinden. Wij bieden diverse soorten batterijen aan in 6 of 12 volt. Op onze auto pagina kun je filteren op capaciteit of afmetingen. 
Je kunt ook zoeken op kenteken of op modeltype. We tonen je dan een selectie van accu’s waarna je alleen nog de specificaties hoeft te vergelijken met je huidige accu. Heb je liever wat advies? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Of kom langs in één van onze filialen!

Peugeot 304 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Peugeot 304 accu’s

Hulp bij het monteren

Als je in het bezit bent van een Peugeot 304 ben je vast wel bekend met het sleutelen aan dit model. Maar hoe zit het ook alweer met het vervangen van de accu? Daar kun je op deze pagina alles over terug lezen. 

Accu’s voor alle Peugeot 304 uitvoeringen

Bestellen en bezorgen

Het is een mooie zomer vol met zonnige dagen. Je besluit het aankomende weekend er eens lekker op uit te trekken met de 304. Picknickmand en hond achterin en op zoek naar een mooi stukje Nederland. Maar voor het zover is, is er eerst werk aan de winkel. De accu van je trouwe vierwieler moet namelijk hoog nodig vervangen worden. Nu is het vervangen zelf niet het meeste werk maar het vinden van de juiste accu wel. 10 jaar geleden was dit in ieder geval een hele zoektocht! Je hebt de hele ochtend uitgetrokken om deze klus te klaren. 

Je googelt de specificaties van je huidige accu en vol verbazing zie je direct de juiste accu verschijnen! Bij Accudeal.nl vind je de accu voor jouw oldtimer. En die wordt ook nog eens gratis vandaag bezorgd. Uiteindelijk heb je de rest van de ochtend alle tijd om de auto nog even flink te wassen voordat de accu al arriveert. Zo kun je morgen met een frisse auto met een hernieuwde motor op pad! 

Samenvatting

Je zult de Peugeot 304 niet meer dagelijks op de weg tegenkomen. Maar als je dit model dan ziet is het ook wel de moeite waard om even te kijken. Voornamelijk de cabrio’s zie je met mooi weer in het straatbeeld. Ben jij in het bezit van een Peugeot 304 en op zoek naar een nieuwe accu? Bij Accudeal hebben voor elk type de juiste batterij.