MG GTX7-3 Landport (LP) 6Ah Gel motor accu, 12V, 90A

38.95 Incl. BTW

De Landport (LP) MG GTX7-3 is een 6Ah gel motor accu met een koudstartkracht van 90A uit de GEL serie van Landport. Deze accu van premium kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Landport (LP) gel motor accu de juiste keuze.


SKU: MG GTX7-3 Categorieën: HighMargin Jetski accu Motor accu Quad accu SSV accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze MG GTX7-3 Landport (LP) AGM Factory activated SLA motoraccu heeft een capaciteit van 6Ah. Deze accu uit de LP SLA serie van Landport is op de fabriek gevuld, geladen en afgesloten. Hierdoor is de accu bij levering volledig gebruiksklaar en onderhoudsvrij. Door de SLA (Sealed Lead Acid) AGM constructie is de accu ook Door de gel constructie is de accu ook nog eens 100% lekvrij en kan de accu stukken beter tegen diepere ontlading. Landport is een specialistisch motor accu merk, ook wel bekend uit de racerij waaronder de Moto2 klasse. LP is OE leverancier voor KSR moto. Je kan er dus vanuitgaan dat alle batterijen volledig voldoen aan de OE specificaties en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits eisen. De Landport (LP) MG GTX7-3 Lawn & Garden grasmaaier accu heeft de maten 114mm 71mm 130mm (Lengte x breedte x hoogte) en is voorzien van Y4 polen. De layout (poolschema) is schema 0.

De techniek van de Landport (LP) MG GTX7-3 Lawn & Garden

Door het zuur of electrolyt verwerkt is in een gel achtige substantie zit er geen vloeibaar zuur meer in de accu. Deze MG GTX7-3 Landport 6Ah Gel accu is hierdoor volledig lekvrij en kan daarom ook op zijn kant worden gemonteerd. Dit is een vereiste voor sommige motorfiets accu. Gel kan bovendien tot wel 2x beter tegen ontlading dan de oude conventionele accu’s en is zelfs beter dan AGM. Wel zo handig als je hem af en toe een weekje of in de schuur hebt staan. Dat betekent natuurlijk niet dat deze MG GTX7-3 6Ah Landport gel accu niet meer bijgeladen hoeft te worden maar maakt de techniek maakt hem in ieder geval wel onderhoudsvrij en lekvrij. Sterker nog deze accu is al volledig gesealed, gevuld en geladen vanaf de fabriek. Zelf rommelen met zuurflesjes is dus niet meer nodig.

De Toepasbaarheid

De Landport 6Ah gel motor accu kan gemonteerd worden als alternatief op artikelen met de volgende codes:

 • DIN code: 50614
 • ETN code: YTX7L-BS
 • Varta code: YTX7L-4, YTX7L-BS
 • Bosch code: M6 006

Zo is deze Landport MG GTX7-3 Geschikt voor diverse scooters, motorfietsen, jetski, brommer of quad. Check snel onze motor en scooter accu zoekhulp

bestellen van de Landport MG GTX7-3 gel motor accu

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echte krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Landport gel MG GTX7-3 is de beste keuze als je gaat voor topkwaliteit voor en een lange levensduur voor de aller scherpste prijs. De MG GTX7-3 Landport 6Ah gel motorfiets accu kan je ook nog een super snel in huis hebben. Bestel hem voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Landport MG GTX7-3 GEL motor accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Landport MG GTX7-3 zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Eigenlijk kunnen we de nadelen niet eens meer benoemen Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

 • 100% lekvrij en op zijn kant te monteren
 • Volledig onderhoudsvrij
 • Gelijk klaar voor gebruik
 • Voldoet aan OE eisen
 • Perfecte prijskwaliteit verhouding
 • Kan beter tegen ontlading
 • De nadelen:

  • Zwaarder dan bijvoorbeeld lithium

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste voor een scherpe prijs? Zoek je een gesealde 100% lekvrije motor accu van een topklasse merk met een capaciteit van 6Ah? Zoek niet verder want dan zit je met deze Landport LP MG GTX7-3 Gel motor accu van 6Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou motor

Extra informatie

Afmetingen 114 × 71 × 130 cm
Fabrikantcode

50614

Merk

Landport

Capaciteit (Ah)

6 Ah

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

114

Breedte (mm)

71

Hoogte (mm)

130

Hoogte Totaal (mm)

130

Layout

0

Terminal (poltype)

Y4

Hold-down (voetrand)

B00

Soorten

Gel accu, Start accu

Alternatieven voor dit product