LB U1-R250MF Landport (LP) 22Ah U1R SMF Grasmaaier accu, 12V, 250A

65.95 Incl. BTW

De Landport (LP) LB U1-R250MF is een 22Ah grasmaaier accu met een koudstartkracht van 250A uit de Lawn&Garden serie van Landport. Deze accu van premium kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is deze Landport (LP) accu de juiste keuze.


SKU: LB U1-R250MF Categorieën: Grasmaaier accu HighMargin Jetski accu Motor accu Quad accu SSV accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze LB U1-R250MF Landport (LP) grasmaaier accu heeft een capaciteit van 22Ah. Deze accu uit de LP Lawn & Garden serie van Landport wordt geleverd met zuurpakketje. Deze accu is perfect geeschikt voor grasmaaiers en tuingereedschappen. Landport is een specialistisch motor accu merk, ook wel bekend uit de racerij waaronder de Moto2 klasse. Grasmaaier en tuingereedschappen accu’s zijn voor dit merk ook geen onbekend terrein. LP is OE leverancier voor KSR moto. Je kan er dus vanuitgaan dat alle batterijen volledig voldoen aan de OE specificaties en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits eisen. De Landport (LP) LB U1-R250MF Lawn & Garden grasmaaier accu heeft de maten 196mm 132mm 159mm (Lengte x breedte x hoogte) en is voorzien van Y3 polen. De layout (poolschema) is schema 0.

De techniek van de Landport (LP) LB U1-R250MF Lawn & Garden

Door de robuuste constructie en betrouwbare startkwaliteit is dit de perfecte grasmaaier accu. Deze LB U1-R250MF Landport 22Ah Lawn & Garden grasmaaiers accu is een sealed maintenance free accu en is fabrieks geladen gesloten en gesealed. Hierdoor is deze batterij volledig onderhoudsvrij.Dat betekent natuurlijk niet dat deze accu niet af en toe lading nodig heeft. De LB U1-R250MF 22Ah Landport Lawn & Garden grasmaaier accu heeft een goede levensduur en is zeer aantrekkelijk geprijs.

De Toepasbaarheid

De Landport 22Ah Lawn & Garden grasmaaier accu kan worden gemonteerd als alternatief op artikelen met de volgende codes:

 • DIN code: U1R
 • ETN code: 522451034
 • Varta code: U1R
 • Bosch code:

Zo is deze Landport LB U1-R250MFGeschikt voor diverse grasmaaiers en tuingereedschappen.

bestellen van de Landport LB U1-R250MF grasmaaier accu

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echte krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Landport Lawn & Garden LB U1-R250MF is de beste keuze als je gaat voor topkwaliteit voor een scherpe prijs. De LB U1-R250MF Landport 22Ah grasmaaier accu kan je ook nog een super snel in huis hebben. Bestel hem voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de U1 Landport LB U1-R250MF grasmaaier accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. LB U1-R250MF Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

 • Gevuld en geladen geleverd
 • Volledig onderhoudsvrij door SMF technologie
 • Betrouwbare startkracht
 • Voldoet aan OE eisen
 • Perfecte prijskwaliteit verhouding
 • De nadelen:

  • Moet eerst worden afgevuld

  Conclusie

  Ben je op zoek naar het aller beste voor een scherpe prijs? Een grasmaaier accu van een topklasse merk met een capaciteit van 22Ah? Zoek niet verder want dan zit je met deze Landport LP LB U1-R250MF grasmaaier accu van 22Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou grasmaaier

Extra informatie

Afmetingen 196 × 132 × 159 cm
Fabrikantcode

522451034

Merk

Landport

Capaciteit (Ah)

22 Ah

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

196

Breedte (mm)

132

Hoogte (mm)

159

Hoogte Totaal (mm)

159

Layout

0

Terminal (poltype)

Y3

Hold-down (voetrand)

B00

Soorten

Start accu

Alternatieven voor dit product