Aanbieding!

Dynac 31DC 105Ah semi-tractie accu, 12V

127.95 Incl. BTW

De Dynac 31DC is de perfecte accu voor recreatieve toepassingen zoals uw mover, boot of camper.


SKU: STV 31DC Categorieën: Boot accu Caravan accu Fluistermotor accu HighMargin Mover accu Solar accu Tuinhuis accu Vrachtwagen accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: , , ,

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een 105Ah semi tractie accu die net dat beetje extra heeft? Dan is de Dynac 31DC de perfecte accu! Met de STV 31DC heeft Dynac de ultieme recreatie batterij ontwikkelt.
Zo kun je deze dual-purpose accu onder andere gebruiken voor je mover: Gebruik je je mover tot een trekgewicht van 2500 kilo? Dan kan de 31DC dit makkelijk aan! Daarnaast is de accu in te zetten voor meerdere recreatieve doeleinden. Denk hierbij aan een fluistermotor of boot. Heb je naast een accu voor stroomvoorziening ook wat startkracht nodig? Met 750 ampère aan koudstart vermogen is dit geen enkel probleem!

Naast dat deze 105Ah semi-tractie accu normale accupolen heeft, is deze ook voorzien van M8 schroefpolen Dit worden ook wel marine polen genoemd en vind je voornamelijk terug bij recreatie accu’s. Accukabels kunnen makkelijk met een buiskabelschoen aan de schroefstift bevestigen. Een ideale combinatie als je zowel gebruik wilt maken van de stroomvoorziening als startcapaciteit.

Onderhouden van de Dynac 31DC

Gebruik je de Dynac 31DC alleen in het zomerseizoen? Geen enkel probleem! Maar zorg dan wel dat je de accu de rest van het jaar aan een druppellader zet. Bijvoorbeeld de Ring Smart acculader van 8A. Deze slimme lader zorgt er niet alleen voor dat jouw accu snel volgeladen is, maar zal deze ook de rest van het jaar van onderhoud voorzien dankzij de automatische laders detectie. Op deze manier voorkom je dat jouw accu te diep ontladen raakt. Zo kom je het volgende seizoen nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Dit product is bij ons standaard in grote aantallen op voorraad. Heb jij er dus snel eentje nodig? Bestel hem dan voor 12:00 uur, dan wordt hij vanavond nog gratis bezorgd. Kan je zelfs zo lang niet wachten, haal hem dan af in één van onze 4 filialen.

Voordelen en nadelen van de 31DC accu

+ Geschikt voor diepere ontlading dankzij dikkere loodplaten
+ Schokbestendig
+ Scherp geprijsd
+ Onderhoudsvrij
– Maximale ontlading 60%
– Met zijn gewicht van 23,5 kg iets minder handzaam

Extra informatie

Gewicht 23.5 kg
Afmetingen 33.0 × 17.2 × 21.8 cm
Fabrikantcode

STV 31DC

Merk

Dynac

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

105 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

750A

Toepassing

Starten, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

330

Breedte (mm)

172

Hoogte (mm)

218

Hoogte Totaal (mm)

242

Layout

1

Terminal (poltype)

MAR

Hold-down (voetrand)

B00

Gewicht (kg)

23.5

Soorten

Deep Cycle accu, Semi-tractie accu, Start accu

Alternatieven voor dit product