Aanbieding!

Duracell 77Ah Advanced accu, 700A, 12V, DA 77H

121.95 Incl. BTW

Varta E44 77Ah accu uit de Silver Dynamic serie.
Voorzien van extreem hoog koud startvermogen en een lange levensduur.


SKU: BDA 77H Categorieën: Accu voor Renault Master Accu voor Renault Trafic Auto accu MidMargin Startaccu voor auto Varta accu voor auto Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Tags: ,

Beschrijving

BESCHRIJVING

Deze DA 77H Duracell Premium start accu heeft een c20 capaciteit van 77Ah. Deze accu uit de Advanced serie van Duracell heeft een extra hoge startkracht van 700A. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de eisen van alle toonaangevende Duitse autofabrikanten te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell Advanced BDA 77H, 77Ah start accu verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur. De maten van dit product zijn 278mm x175mm x190mm (lengte, breedte, hoogte). Deze Duracell Advanced accu heeft de lay-out 0 (+ rechts) en is uitgerust met terminal 1 (pool).

DE TECHNIEK VAN DE DURACELL DA 77H ADVANCED

De DA 77H uit de Advanced serie van Duracell is de beste keus voor moderne personenauto’s of voertuigen waar net dat beetje extra capaciteit of energiebehoefte nodig is. De accu is eenvoudiger op te laden. De cel verbinders en andere componenten zijn bij deze accu onder de elektrolyt spiegel geplaatst. Dankzij dit zuuroverschot neemt deze accu beter elektrische lading op. Door de moderne calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij. Met zijn centrale ontgassing en de geïntegreerde kortsluitingsbeveiliging is de Duracell dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product met extra capaciteit.

DE TOEPASBAARHEID

De Duracell 77Ah Advanced start accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

 • DIN code: 57412, 57220
 • ETN code: 577400078
 • Varta code: E9, E11, E44
 • Bosch code: S4008, S5008, S3008
 • JBE Code: JBL74-HA, JSL80-A

Zo is deze Duracell DA 77H o.a. geschikt voor diverse auto’s en start toepassingen waar net dat beetje extra vermogen nodig is. Wil jij weten welke auto accu in jouw auto past? Gebruik dan onze handige kenteken zoekhulp. Vergelijk de uitkomst natuurlijk nog wel even met jouw huidige accu. Dit kan je doen aan de hand van de maten en de capaciteit. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde in huis haalt!

BESTELLEN VAN DE DURACELL BDA 77H ADVANCED

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echt krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Advanced DA 77H heeft de nieuwste technieken en extreem lange levensduur van Duracell zijn het dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDA 77H Duracell Advanced 577400078 voor met AccuDealVandaag en dan  heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

DE VOORDELEN EN NADELEN VAN DE DURACELL DA 77H ADVANCED ACCU

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDA 77H zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

 • 4-kamer uitloopbeveiliging met geïntegreerde terugslagbeveiliging
 • Volledig onderhoudsvrij door de moderne calcium-technologie
 • Betrouwbare startkracht
 • Voldoet aan OE eisen
 • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

 • Iets duurder dan haar concurrentie

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste? Zoek je een Premium accu van een topklasse merk? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell BDA 77H Advanced accu van 77Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Day Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou auto of voertuig

Extra informatie

Gewicht 19 kg
Afmetingen 278 × 175 × 190 cm
Fabrikantcode

577 400 078

Merk

Duracell

Voltage

12V

Capaciteit (Ah)

77 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

700A

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

278

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Hoogte Totaal (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Gewicht (kg)

18.3

Soorten

Start accu

Alternatieven voor dit product