Aanbieding!

Duracell 40Ah Advanced accu, 330A, 12V, BDA 40B

64.95 Incl. BTW

De Duracell BDA 40B is een 40Ah accu en heeft een extreem hoge koudstart van maarliefst 330A. Deze accu uit de Advanced serie van Duracell is voorzien van de meest moderne technologie. Kies je voor betrouwbaarheid en top kwaliteit, dan is een Duracell accu de juiste keuze.


SKU: BDA 40B Categorieën: Auto accu Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze BDA 40B Duracell Premium start accu heeft een c20 capaciteit van 40Ah. Deze accu uit de Advanced serie van Duracell heeft een extra hoge startkracht van 330A. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de eisen van alle toonaangevende Duitse autofabrikanten te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell AdvancedBDA 40B verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur. De maten van dit product zijn 187mm x137mm x204mm (lengte, breedte, hoogte). Deze Duracell Advanced accu heeft de lay-out 0 (+ rechts) en is uitgerust met terminal 3 (pool).

De techniek van de Duracell BDA 40B Advanced

De BDA 40B uit de Advanced serie van Duracell is de beste keus voor moderne personenauto’s of voertuigen waar net dat beetje extra capaciteit of energiebehoefte nodig is. De accu is eenvoudiger op te laden. De celverbinders en andere componeneten zijn bij deze accu onder de electrolyt spiegel geplaatst. Dankzij dit zuuroverschot neemt deze accu beter elektrische lading op. Door de moderne calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij. Met zijn centrale ontgassing en de ge?ntegreerde kortsluitingsbeveiliging is de Duracell dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product met extra capaciteit.

De Toepasbaarheid

De Duracell 40Ah Advanced start accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

  • DIN code: 53587
  • ETN code: 540125033
  • Varta code: A13
  • Bosch code: S4030

Zo is deze Duracell BDA 40B o.a. geschikt voor diverse auto’s en start toepassingen waar net dat beetje extra vermogen nodig is. Wil jij weten welke auto accu in jouw auto past? Gebruik dan onze handige kenteken zoekhulp. Vergelijk de uitkomst natuurlijk nog wel even met jouw huidige accu. Dit kan je doen aan de hand van de maten en de capaciteit. Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde in huis haalt!

bestellen van de Duracell BDA 40B Advanced

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echt krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Advanced BDA 40B is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDA 40B Duracell Advanced 540125033 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Duracell BDA 40B Advanced accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDA 40B zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • 4-kamer uitloopbeveiliging met ge?ntegreerde terugslagbeveiliging
  • Volledig onderhoudsvrij door de moderne calcium-technologie
  • Betrouwbare startkracht
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

  • Iets duurder dan haar concurrentie

 

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste? Zoek je een Premium accu van een topklasse merk? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell BDA 40B Advanced accu van 40Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou auto of voertuig

Extra informatie

Afmetingen 18.7 × 13.7 × 22.6 cm
Fabrikantcode

540125033

Merk

Duracell

Capaciteit (Ah)

40 Ah

Koudstart (CCA EN): [CCA]

330A

Toepassing

Starten

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

187

Breedte (mm)

137

Hoogte (mm)

204

Hoogte Totaal (mm)

226

Layout

0

Terminal (poltype)

3

Hold-down (voetrand)

B1

Soorten

Start accu

Alternatieven voor dit product