Aanbieding!

Duracell 100Ah Leisure Semi-tractie accu, 12V, BDL 100

169.95 Incl. BTW

De Duracell BDL 100 is een 100Ah Semi-tractie accu speciaal voor diepere ontlading. Deze Semitractie accu uit de Leisure serie van Duracell is ontworpen voor recreatieve voertuigen met vele energieverbruikers aan boord. Dit premium product is betrouwbaar en de aller beste keuze.


SKU: BDL 100 Categorieën: Auto accu MidMargin Let op: Niet alle toepassingen staan vermeld! Maak gebruik van de filter op de homepage of het menu wanneer uw toepassing niet wordt getoond.

Beschrijving

Deze BDL 100 Duracell Leisure semi-tractie accu heeft een c20 capaciteit van 100Ah. Deze accu uit de Professional Leisure serie van Duracell is tot wel 2x beter bestand tegen diepontlading en heeft daarbij ontzettend veel cycles. Duracell kennen we natuurlijk allemaal wel van de batterijtjes en het roze ADHD konijntje. Sinds een aantal jaar hebben zij deze kennis echter ook gebruikt om accu’s te gaan produceren. Van een A-merk als Duracell mag je verwachten dat de kwaliteit van hun accu’s van dezelfde hoge kwaliteit zijn als hun batterijen. Ze produceren hun producten dan ook naar OE maatstaven. Dat betekent dat de Duracell minstens net zo goed is als het product wat origineel in je voertuig zat. Zo voldoet de accu aan de Europese norm EN 50342-1 en zijn ze ontworpen om aan de meest extreme eisen te voldoen. Daarom ben je bij de aanschaf van een Duracell Leisure semi-tractieBDL 100 verzekerd van een betrouwbare krachtige energiebron met een extra lange levensduur. De maten van dit product zijn 354mm x175mm x190mm (lengte, breedte, hoogte). Deze Duracell Leisure Dual Porpose accu heeft de lay-out 0 (+ rechts) en is uitgerust met terminal 1 (pool).De BDL 100 uit de Professional Leisure serie van Duracell is de beste keus voor toepassingen waar een combinatie van een hoge startkracht maar ook diepere ontlading en snellere lading vereist is. De accu is sneller en eenvoudiger op te laden en extreem trillingsbestendig. Door de moderne calcium-technologie is hij volledig onderhoudsvrij en tot wel 2x dieper te ontladen dan een gewone accu. Met zijn centrale ontgassing en de ge?ntegreerde kortsluitingsbeveiliging is deze Duracell Leisureaccu dan ook voorzien van alle nieuwste technieken voor het maken van een betrouwbaar product.

De Toepasbaarheid

De Duracell 100Ah Professional Leisure accu is te monteren als alternatief op artikelen met de volgende codes:

 • DIN code:
 • ETN code: 930090080
 • Varta code: LFD90
 • Bosch code: L5013

Zo is deze Duracell BDL 100 o.a. geschikt voor recreatie toepassingen en boten waat niet allen starten belangrijk is maar sneller laden of dieper ontladen ook een belangrijke factor is. Wil je advies over welke capaciteit of accu u nodig hebt? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

bestellen van de Duracell BDL 100 Leisure

Dit artikel is bij ons standaard een voorraad product. Dit product is een echte krachtpatser en voldoet aan de nieuwste eisen. Deze Duracell Leisure BDL 100 is misschien iets duurder dan die van hun concurrentie Varta en Bosch, maar de nieuwste technieken en extreem lange levensduur en goede cyclusbestendigheid van Duracell zijn dat dubbel en dwars waard. Bij bestelling van deze BDL 100 Duracell Leisure Semi-tractie 930090080 voor 12:00 uur heb je hem vanavond al in huis door onze Same Day Delivery service.

De voordelen en nadelen van de Duracell BDL 100 Professional Leisure accu

Elke accu heeft zo zijn voor en nadelen. Bij de Duracell BDL 100 zijn er uiteraard veel meer voordelen dan nadelen! Wij hebben ze voor je opgesomd.

De voordelen:

  • Bestand tegen extreem diepe ontlading
  • Volledig onderhoudsvrij door de moderne calcium-technologie
  • Hoog aantal cycles
  • Voldoet aan OE eisen
  • Perfecte prijskwaliteit verhouding

De nadelen:

   • Iets duurder dan haar concurrentie

 

Conclusie

Ben je op zoek naar het aller beste? Zoek je een Semi-tractie of Dual Purpose accu van een topklasse merk met een capaciteit van 100Ah? Zoek niet verder want dan zit je met deze Duracell BDL 100 Professional Leisure accu van 100Ah helemaal goed. Combineer deze geweldige eigenschappen met onze niet te kloppen prijzen en de Same Dat Delivery en je weet dat je eigenlijk niet eens meer verder hoeft te kijken. Gegarandeerd de beste keuze voor jou machine of voertuig

Extra informatie

Gewicht 24 kg
Afmetingen 35.4 × 17.5 × 19 cm
Fabrikantcode

930090080

Merk

Duracell

Gewicht (kg)

24

Capaciteit (Ah)

100 Ah

Toepassing

Start accu, Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening

Onderhoudsvrij

Ja

Lengte (mm)

354

Breedte (mm)

175

Hoogte (mm)

190

Hoogte Totaal (mm)

190

Layout

0

Terminal (poltype)

1

Hold-down (voetrand)

B13

Soorten

Starten en stroomvoorziening, Stroomvoorziening, Start accu

Alternatieven voor dit product