Accu voor een Opel Corsa

Een rode Opel Corsa

Het Duitse Opel heeft met de Corsa een populaire vierwieler op de weg gezet. Een meer dan gewaardeerde auto die er sinds 2006 ook nog eens uitziet om door een ringetje te halen. Waar eerdere modellen als alledaags werden bestempeld, zijn de nieuwere types een dynamisch lust voor het oog. Vanaf de jaren 90 heeft de auto verschillende metamorfoses ondergaan. Nieuw interieur, koplampen en gril zorgen voor het frisse nieuwe uiterlijk. Door het gebruik van nieuwere technologie is ook de capaciteit van de accu in de loop der jaren veranderd. Hier wordt namelijk een stuk meer van gevraagd!

Opel produceert goede auto’s, maar de accu’s laten ze aan de specialist over. Omdat zij geen eigen accu produceren, bestaat de originele Opel accu ook niet. Zoek je een goede accu voor jouw Corsa? Hier vind je voor elk type de juiste!

Welke accu is geschikt voor jouw Opel Corsa?

Opel Corsa wordt al 5 generaties lang geproduceerd. De verschillende types hebben niet allemaal dezelfde accu. Wil je weten welke accu geschikt is voor jouw type Corsa? Door middel van onze kentekenzoekmachine, geven we je een selectie aan keuzemogelijkheden. Je hoeft alleen nog maar het vermogen en de afmetingen te controleren. Natuurlijk kun je ook de handige zoekfilters gebruiken om de juiste accu te vinden. Heb je hier liever wat hulp bij? Onze klantenservice kijkt graag met je mee. 

Opel Corsa accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Opel Corsa accu’s

Hulp bij het monteren

Wil je zelf je nieuwe accu monteren? Dat is zo gepiept! We laten je stap voor stap zien hoe makkelijk dat gaat in dit handige overzicht

Accu’s voor alle Opel Corsa uitvoeringen

  • Opel Corsa A Hatchback (S83) 1982 tot 1993
  • Opel Corsa A TR (S83) 1982 tot 1993
  • Opel Corsa B (S93) 1993 tot 2002
  • Opel Corsa C (X01) 2000 tot 2012
  • Opel Corsa D (S07) 2006 tot 2014
  • Opel Corsa E (X15) 2014 tot heden

Accu’s voor alle Opel Corsa Bestelwagen/Van uitvoeringen

  • Opel Corsa A Bestelwagen (S83) 1986 tot 1994
  • Opel Corsa B Bestelwagen (S93) 1994 tot 2001
  • Opel Corsa D Van (S07) 2006 tot 2014
  • Opel Corsa E Van (X15) 2014 tot heden

Bestellen en bezorgen

De winter is in aantocht! Je voelt de kou in de lucht hangen, en de garage heeft je al gepolst voor een kleine beurt.  Je weet al waar het op neer komt, de accu is nodig aan vervanging toe. Maar je geeft je geld liever uit aan een winterjas, dan aan een accu. De Daarom bestel je snel via Accudeal.nl de juiste accu voor jouw Opel. Deze is nog sneller binnen dan je nieuwe jas! Je monteert de makkelijk zelf. Dat scheelt een hoop garage kosten! Laat de winter maar komen, jij en je Opel Corsa zijn er klaar voor.

Samenvatting

Sinds de jaren 80 is de Opel Corsa een graag geziene gast op de wegen. Meer dan 10 miljoen exemplaren zijn er geproduceerd! Opel heeft veel verstand van auto’s maar de accu’s produceren ze niet zelf. Grote kans dat je bij ons dezelfde accu als in de garage koopt. Maar dan voordeliger!