Accu voor een Opel Combo

Een zilveren Opel Combo

Voor het vervoer van lading en mensen, kwam Opel in 1985 met de Combo. Als eerste kwam de variant als bedrijfswagen van de band. En een half jaartje later volgde de personenauto. 
Dit model kan dus ook zeker als ruime gezinsauto worden ingezet. Met 5 zitplaatsen kun je daar heel wat familie op kwijt. Gebruik je dit model als bestelauto? Dan heeft Opel dankzij de dubbele deuren gezorgd voor goede toegankelijkheid. De Opel Combo heeft geen originele accu accu, deze maakt Opel namelijk niet zelf.  

Ben jij een trotse bezitter van de Opel Combo en op zoek naar een nieuwe accu? Dan ben je hier op de juiste pagina.  

Welke accu is geschikt voor jouw Opel Combo?

 Er zijn sinds de jaren 80 verschillende generaties van de Combo op de markt.  De 3e generatie is zelfs uitgeroepen tot bestelwagen van het jaar in 2002. De nieuwste serie Combo’s is in 2018 uit de fabriek gereden. Maar of je nu een nieuw of oud model rijdt, je wilt een accu van goede kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Om de juiste accu te vinden, zijn een paar punten belangrijk. Let er altijd op dat de afmetingen en capaciteit gelijk zijn aan je huidige accu. Gebruik dan bijvoorbeeld onze kenteken zoekmachine, of maak gebruik van één van de handige filters op de website.   

Opel Combo accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Opel Combo accu’s

Hulp bij het monteren

Zodra je de juiste accu in huis hebt wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk de auto in hebben. 
Wist je dat je dit heel makkelijk zelf kunt doen? Vandaar dat we hier een handig stappenplan voor gemaakt. Deze vind je hier. Voor hulp bij het monteren van de accu kan het makkelijke stappenplan gebruikt worden. Selecteer je model en kijk hoe simpel je dit zelf kan doen.   

Accu’s voor alle Opel Combo uitvoeringen

  • Opel Combo (71) 1994 tot 2001
  • Opel Combo Bestelwagen/Bus 2001 tot heden
  • Opel Combo Bestelwagen/Bus (X12) 2012 tot heden
  • Opel Combo Bestelwagen/Bus (X19) 2018 tot heden
  • Opel Combo Combi/Tour (X12) 2012 tot heden
  • Opel Combo Tour 2001 tot 2011
  • Opel Combo Tour (X19) 2018 tot heden

Bestellen en bezorgen

Woensdagochtend, de week is weer doormidden. Met frisse moed maak je je klaar voor een nieuwe werkdag. Eerste agendapunt; Snel naar de zaak om de voetbalwedstrijd van gisteren, onder het genot van een kopje zwart goud, te bespreken. Jouw team heeft gewonnen, dus dit gaat een leuke ochtend worden. Glimlachend om de gezichten van de collega’s die voor het andere team juichen stap je in je auto. Maar die lach verdwijnt al snel van je gezicht. Je trouwe Opel Combo start niet.

Snel bel je een collega, die je voor vandaag wel wilt ophalen. Het probleem is voor vandaag opgelost, maar morgen heb je toch echt je Combo weer nodig! Gelukkig weet je dat als je voor 12 uur bij Accudeal besteld, je deze al vanavond in huis hebt. Zo kun je morgen je eigen wagen weer meenemen. 

Samenvatting

Of je je Opel Combo nu voor zakelijke of privé doeleinden gebruikt, deze ruime vierwieler staat voor je klaar. Ben je op zoek naar een accu voor jouw nieuwe, of juist oude model? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom je er niet helemaal uit? Bel dan met onze klantenservice. Zij kijken graag even met je mee.