Accu voor een Nissan Bluebird

afbeelding van een zwarte NIssan Bluebird

In 1957 lanceerde Nissan de middelgrote Bluebird. Jarenlang was het één van de populairste sedans van het Japanse merk. De Bluebird staat bekend om zijn duurzaamheid. De grootste concurrent was toentertijd de Toyota Corona. Beide merken proberen met hun modellen de taxiwereld te veroveren. Elke generatie Bluebird is ook uiteindelijk gebruikt in deze branche. Na 11 jaar is de productie van het voertuig gestopt en heeft de auto een oldtimer status gekregen. Ben jij in het bezit van een Bluebird en op zoek naar een nieuwe accu? Ook voor oldtimer accu’s ben je bij ons aan het juiste adres.

Welke accu is geschikt voor jouw Nissan Bluebird?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe accu is het heel belangrijk dat je de juiste kiest. Niet alleen de capaciteit moet goed zijn, ook het formaat accu. De Nissan Bluebird is een Japanse auto en maakt gebruik van zogeheten “Japanse accu’s”. Bij deze accu staan de polen boven op de accubak, waar bij Europese modellen de polen meer in de bak vallen. Ook komt het voor dat de polen dunner zijn, aangetoond met ‘JIS’ of ‘uitvoering 3’. Goed opletten dus voordat je de accu besteld! Als je er niet uit komt welke batterij geschikt is, kijken we graag met je mee. Stuur ons bijvoorbeeld een foto van de huidige accu of neem contact op met onze klantenservice.     

Nissan Bluebird accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Nissan Bluebird accu’s

Hulp bij het monteren

Een oldtimer als de Nissan Bluebird leent zich uitstekend om aan te sleutelen. Het vervangen van een accu is een fluitje van een cent. Heb je hier toch liever wat hulp bij? Bekijk dan eens deze handleiding, waarin wij je uitleggen hoe je dit het beste kunt doen.   

Accu’s voor alle Nissan Bluebird uitvoeringen

  • Nissan Bluebird (T72, T12, U12) van 1985 tot 1990
  • Nissan Bluebird (U11) van 1983 tot 1990

Accu’s voor alle Nissan Bluebird Sedan/Traveller uitvoeringen

  • Nissan Bluebird Sedan (910) van 1980 tot 1986
  • Nissan Bluebird Traveller (W910) van 1980 tot 1986

Accu’s voor alle Nissan Bluebird Hatchback uitvoeringen

  • Nissan Bluebird Hatchback (T72, T12) van 1985 tot 1990

Accu’s voor alle Nissan Bluebird Station Wagon uitvoeringen

  • Nissan Bluebird Station Wagon (WU11) van 1983 tot 1990

Bestellen en bezorgen

Het is tijd voor het jaarlijkse oldtimer festival, het event van het jaar voor jou en de Nissan club. Vol in ornaat en met gepaste trots mogen jullie weer flaneren door het Gooi. De auto’s zijn gepoetst en de vrouwen dragen een hoed. En het belooft ook nog eens mooi weer te worden. Je bent bezig met de laatste check van je Bluebird. Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen. Daarom besluit je een testritje te maken, de laatste is alweer even geleden. Zodra je de auto wilt starten merk je al dat er iets mis is.

Een kleine test met de lader geeft het probleem al snel aan. Er zit totaal geen spanning meer in de accu. In de appgroep van de Nissan Club leg je het probleem voor. Daar weet iemand wel een adresje! Bij Accudeal bestel je snel de accu en tot je verbazing wordt deze al een paar uur later bezorgd! 

Samenvatting

Ben jij in het bezit van een Nissan Bluebird en op zoek naar een nieuwe accu? Bij Accudeal vind je voor elk type de juiste batterij. Altijd vanuit voorraad leverbaar, en voor 12 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd!