Accu voor een Mitsubishi Outlander

Een rode Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander kwam oorspronkelijk onder een andere naam op de markt: de Airtrek. Deze naam was gekozen omdat zijn passagiers zich zo vrij als een vogel op avontuurlijke reizen voelen. De naam Outlander is staat voor avontuurlijke reizen naar onontdekte landen. Maar de auto doet het ook prima door de winkelstraten van Nederland! De Outlander is een compacte SUV met een sportief uiterlijk. Na 2 generaties kwam er ook een hybride model op de markt. Voor elk type Outlander hebben wij de juiste accu beschikbaar. ER zijn in 2016 zo’n 120.000 exemplaren verkocht. De grootste afname was in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het is de tweena best verkopende plug in Hybride en op Tesla en Nissan na de best verkopende elektrische auto. je kunt wel stellen dat dit het populairste model is in de Nederlandse markt.

Welke accu is geschikt voor jouw Mitsubishi Outlander?

De Outlander is vanaf 2003 op de markt, en wordt nog steeds geproduceerd. Sinds die tijd is er wel het één en ander veranderd aan de types. Bijvoorbeeld het hybride model. Je kunt je voorstellen dat niet elke Outlander dezelfde accu behoefte heeft. Is jouw accu aan vervanging toe, maar weet je niet zeker welke accu je nodig hebt? Gebruik dan onze handige filters om te zoeken op merk of capaciteit. Je kunt ook zoeken op kenteken. Vergelijk het aanbod dan nog wel even met je huidige accu. Komen de afmetingen en capaciteit overeen? Dan weet je zeker dat je de juiste accu hebt. Mocht je toch twijfelen kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. We geven je graag advies!

Mitsubishi Outlander accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mitsubishi Outlander accu’s

Hulp bij het monteren

Je hebt je bestelde accu snel in huis, nu wil je deze ook zo snel mogelijk in je auto hebben. Hoe je dat het beste kunt doen, laten we je op deze pagina zien. Hier leggen we stap voor stap uit hoe jij het beste je accu kunt vervangen.  

Accu’s voor alle Mitsubishi Outlander uitvoeringen

  • Mitsubishi Outlander I (CUW) 2001 tot 2008
  • Mitsubishi Outlander II (CWW) 2006 tot 2012
  • Mitsubishi Outlander III (GGW, GFW) 2010 tot heden

Bestellen en bezorgen

Morgen wordt een hectische dag. Dan is namelijk het kinderfeestje van je dochter! Met 4 kinderen vertrekken jullie naar het pretpark. Een leuke dag voor de kinderen, een stressvolle voor jullie als ouders. En zojuist is daar nog een punt van stress bijgekomen. Je trouwe Outlander had namelijk moeite met starten. Jullie zouden de auto van je vrouw kunnen pakken, maar dat wordt dan wel erg krap achterin.  

Eenmaal aangekomen op kantoor weet je collega nog wel een adresje waar je snel en voordelig een accu kunt kopen. En die wordt ook nog dezelfde dag bezorgd. Het kinderfeestje is gered en je hebt één punt minder om je zorgen over te maken. 

Samenvatting

Ben jij in het bezit van een Mitsubishi Outlander en op zoek naar een nieuwe accu? Wij hebben voor elk type de juiste capaciteit! Snel in huis voor een scherpe prijs, dat is Accudeal.nl.