Accu voor een Mitsubishi L400

Een witte mitsubishi L400

Misschien ken je deze mini-van wel onder een andere naam. De L400 is namelijk in de jaren 60 gepresenteerd als ‘Delica’. 10 jaar later werd dit de L-300 en in 1994 is deze naam veranderd naar de L400. Het grootste verschil met zijn voorgangers is dat dit model duidelijk langer  is. Er is zelfs een uitvoering van 5 meter lang gemaakt. Naast de verschillende keuzes in lengte is ook op basis van een interieur een keuzemenu gemaakt. Zo is er een variant van de L-400 zonder zitrijen, die als bestelwagen kan worden ingezet. Voor de types met zitrijen kan er gekozen worden voor 6 tot 9 passagiers. In 2003 is de L400 uit productie genomen.  

Welke accu is geschikt voor jouw Mitsubishi L400?

Mitsubishi maakt zelf geen accu’s. Een originele accu is dan ook niet verkrijgbaar. Grote kans dat je bij de garage hetzelfde merk accu koopt als bij ons. Het verschil zit ‘m alleen in de prijs. Je vindt je accu door te filteren op capaciteit afmetingen of merk. Weet je niet zeker welke accu je nodig hebt? Zoek dan eens via je kenteken. Je hoeft daarna alleen nog de capaciteit en afmetingen te controleren. Heb je hier liever wat hulp bij? Dan staat onze klantenservice dagelijks voor je klaar om te helpen. 

Mitsubishi L400 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mitsubishi L400 accu’s

Hulp bij het monteren

Je kunt je accu natuurlijk laten monteren in de garage. Maar wist je dat je dit ook prima zelf kunt doen? Op deze pagina vind je een handleiding waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je dit het beste kunt doen. 

Accu’s voor alle Mitsubishi L400 uitvoeringen

  • Mitsubishi L400 Bestelwagen 1994 tot 2007
  • Mitsubishi L400 Bus 1994 tot 2007

Bestellen en bezorgen

Het is zomervakantie en in plaats van de jaarlijkse vliegtrip naar een zonnig oord ga je dit jaar met de auto op pad.  Je hebt je Mitsubishi L400 omgebouwd tot camper en hebt een route uitgestippeld naar het zonnige zuiden. Ook heb je een camper accu aangeschaft voor de nodige stroomvoorziening. Nu je de laatste checks rondom de auto aan het doen bent, besef je dat de motor ook wel een nieuwe accu kan gebruiken. Toen je een accu voor stroomvoorziening zocht, heb je goed advies gekregen op de chat van Accudeal.nl. Je besluit hier ook te kijken voor een startaccu. Via de kentekenzoekmachine vind je direct de juiste accu. Deze wordt ook nog een gratis bezorgd! Nu ben je helemaal klaar voor de reis!

Samenvatting

De Mitsubishi L400 wordt misschien niet meer gemaakt, je vindt ze nog steeds terug op de Europese wegen. Voor elke uitvoering hebben wij de juiste accu. En kom je er niet uit. Dan helpen wij je graag verder!