Accu voor een Mitsubishi Galant

Een witte Mitsubishi Galant

De Galant was niet meteen bekend onder deze naam toen hij eind 1969 werd geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De naam Galant vind zijn oorsprong in Frankrijk. De naam is afgeleid van de Franse woorden gallan en valiant. Het voertuig begon als enkel een vierdeurs sedan en groeide al snel uit tot meerdere opties en modellen. 

Dankzij de groeiende verkoopcijfers werd al snel een nieuwe lijn geproduceerd. Deze werd al een stuk moderner dan zijn voorganger dankzij de vele elektrische toevoegingen aan de ramen en spiegels Wat vaker bij auto’s voorkomt is verschillende benamingen in verschillende werelddelen. Zo heet de auto in Europa Mitsubishi Colt Galant en in bijvoorbeeld Australië draagt hij de naam Chrysler Valiant Galant. 

Welke accu is geschikt voor jouw Mitsubishi Galant?

Het model auto veranderd met de jaren mee naar weer een heel ander model. Zo geldt dit ook voor de accu. Er zijn veel ontwikkelingen die vandaag de dag nog steeds worden vernieuwd om zo het optimale resultaat te behalen. Een sterke auto als de Galant gaat lang mee, langer dan de accu die er in zit. 

Om lang stilstaan te voorkomen dient de accu tijdig vervangen te worden voor een nieuwe. Zonder accu kan de motor niet starten en is het niet mogelijk gebruik te maken van het voertuig. Een accu kan niet altijd goed tegen alle weersomstandigheden. Het komt voor dat het niet mogelijk is om de auto te starten na wat nachtvorst. Wanneer je bij Accudeal besteld hoef je nooit lang zonder accu te zitten. Voor 12 besteld is morgen in huis! 

Mitsubishi Galant accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mitsubishi Outlander accu’s

Hulp bij het monteren

Door middel van de kenteken check is het mogelijk om er achter te komen welke accu jij nodig heb voor je auto. Wel is het zaak om het stappenplan nog even te doorlopen voor je de definitieve keuze maakt. Weet je het niet zeker of heb je een vraag over de levering? Bel dan met onze klantenservice

Accu’s voor alle Mitsubishi Galant uitvoeringen

  • Mitsubishi Galant II (A16) 1980 tot 1984
  • Mitsubishi Galant III (E1A) 1983 tot 1990
  • Mitsubishi Galant IV (E3A) 1988 tot 1992
  • Mitsubishi Galant VI (EA) 1996 tot 2004

Accu’s voor alle Mitsubishi Galant uitvoeringen

  • Mitsubishi Galant II Stationwagen (A16V) 1980 tot 1984
  • Mitsubishi Galant VI Stationwagen (EA) 1996 tot 2003

Accu’s voor alle Mitsubishi Galant Sedan uitvoeringen

  • Mitsubishi Galant IV Sedan (E3A) 1988 tot 1993
  • Mitsubishi Galant Sedan (DJ, ED, EF) 2003 tot heden

Bestellen en bezorgen

Op een zomerse dag is het tijd om het gras te maaien want je wil dit weekend je verjaardag in de tuin vieren. Na een half uur zoeken bedenk je je ineens dat de grasmaaier was uitgeleend aan je nicht! Morgen gaat het regenen dus het gras moet vandaag gemaaid worden voor het meest optimale resultaat. Je besluit met de grote auto te gaan en komt er plots achter dat de auto niet wil starten.. Snel kijk je op internet voor een nieuwe accu en belt met de klantenservice.

Je vraagt hoe laat het mogelijk is om de accu te leveren en zij geven aan dat -omdat je in Rotterdam woont- dit eventueel einde middag al mogelijk is! Dat komt goed uit want dan kan je toch gewoon nog het gras maaien vandaag. De accu wordt geleverd en je monteert hem direct. Snel de grasmaaier hierheen en maaien maar! Zo kan iedereen om je verjaardag komen van het weekend zonder in het hoge gras te hoeven staan. 

Samenvatting

Voor goed advies, snelle service en de beste prijs: Accudeal. Bijna alle accu’s direct vanuit voorraad leverbaar en alleen maar de beste kwaliteit! Gratis levering in België en Nederland. Hulp nodig met uitzoeken? Bel met onze klantenservice, wij staan je graag te woord!