Accu voor een Mitsubishi Colt

Een witte Mitsubishi Colt

In 1962 kwam Mitshubishi met de kleinst mogelijke auto de weg op: De Colt. 50 jaar later werd dit model nog steeds geproduceerd. De recentste Colts worden tussen 2002 en 2012 gebouwd, waarvan de eerste jaren in Nederland. Uiteindelijk zullen er tot aan 2017 6 generaties worden gemaakt. Je kunt enkele gelijkenissen met Smart zien. Dit komt omdat de Colt op hetzelfde platform is gebouwd. In 2004 verschijnt er een een verlengde versie van de Colt. Dit model is zo’n 30 centimeter langer dan het origineel. Uiteindelijk verschijnt dit model als een hatchbakc, stationwagen en cabrio.   

Welke accu is geschikt voor jouw Mitsubishi Colt?

Mitsubishi maakt zelf geen accu’s. Een originele accu voor jouw Colt bestaat dus niet. Ook heeft elk type Colt een andere accu behoefte. Heb je een nieuwer model? Dan is de kans groot dat er ook meer technische specificaties opzitten die om meer stroom vragen. Je zult dus een sterkere accu nodig hebben dan een ouder model.

Om erachter te komen welke accu geschikt is voor jouw Mitsubishi, kun je de kentekencheck doen. We laten je dan enkele opties zien. Je hoeft alleen nog maar de capaciteit en afmetingen met je huidige accu te vergelijken. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Mitsubishi Colt accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mitsubishi Colt accu’s

Hulp bij het monteren

Je hebt je bestelde accu snel in huis, nu wil je deze ook zo snel mogelijk in je auto hebben. Hoe je dat het beste kunt doen, laten we je op deze pagina zien. Hier leggen we stap voor stap uit hoe jij het beste je accu kunt vervangen.  

Accu’s voor alle Mitsubishi Colt uitvoeringen

  • Mitsubishi Colt CZC Cabriolet 2006 tot 2009
  • Mitsubishi Colt I (A15A) 1987 tot 1984
  • Mitsubishi Colt II (C1A) 1982 tot 1988
  • Mitsubishi Colt III (C5A) 1986 tot 1992
  • Mitsubishi Colt IV (CAA) 1992 tot 1996
  • Mitsubishi Colt V (CJ, CP) 1995 tot 2004
  • Mitsubishi Colt VI (Z3A, Z2A) 2002 tot 2012

Bestellen en bezorgen

Op een mooie maandag in april besluit je dat het tijd is om je kledingkast weer eens uit te zoeken. Alle winterkleding mag weer achter het schot en de zomerkleding op de hangers. Ondertussen kan er ook wel aardig wat in zakken naar het goede doel. Sommige truien heb je al 2 jaar niet gedragen! Binnen een paar uur heb je een mooie selectie gemaakt en 2 zakken kunnen vullen. Daar kun je vast iemand nog heel blij mee maken. Je gooit de zakken in je Mitsubishi en brengt ze gelijk weg.

Tenminste, dat was het plan. Helaas denkt de auto er anders over. Met pijn en moeite krijg je ‘m gestart. Dat gaat ‘m niet worden. Maar hoe kom je nu aan een accu? Na wat googlen heb je je antwoord gevonden. Via Accudeal.nl. Zij bezorgen gratis dezelfde dag de accu nog én nemen de oude mee om te recyclen. Dat is nog eens handig! 

Samenvatting

De Mitshubishi Colt is meer dan 50 jaar geproduceerd. Ind e loopd er jaren is er veel verbeterd aan dit model. Voor elk type Colt hebben wij de juiste accu van de beste kwaliteit. En dat voor de scherpste prijs!