Accu voor een Mini Cooper

Een grijze mini cooper

Een ware legende in de Auto geschiedenis is tot op heden nog steeds in productie. Met een flinke aanpassing in design, grote en techniek uiteraard. De Mini Cooper is een Mini die voornamelijk bedoeld is voor de rally- en racerij. Dat door de motor op te voeren en de voorwielen te voorzien van betere remmen.  
John Cooper, de ontwerper van de Mini Cooper, was een succesvolle race auto bouwer. Hij zag de korte wielbasis en laag zwaartepunt van de Mini als ideale eigenschappen om er een raceauto van te maken. Samen met Alec Issigonis paste hij de Mini aan en boekte verschillende overwinningen in de racerij, waaronder drie keer de Rally van Monte Carlo. De huidige Mini Cooper’s worden tot op heden nog steeds geproduceerd.  

Welke accu is geschikt voor jouw Mini Cooper?

Aangezien de Mini Cooper teruggaat tot 1961, zijn er behoorlijk veel verschillende versies die nog steeds op de wegen rond rijden. Om er zeker van te zijn dat je de juiste accu besteld voor jouw Mini Cooper, geeft onze kentekenzoeker een mogelijkheid om een beter overzicht te krijgen.  
De opties die naar boven komen zijn waarschijnlijk de accu’s die je in jouw Cooper kan plaatsen. Check wel nog even of de capaciteit (Ah), afmetingen en het polenschema overeenkomen met je huidige accu. 

Mini Cooper accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mini Cooper accu’s

Hulp bij het monteren

Bij de oudere modellen is het vervangen van een accu kinderspel, eerst de minpool loskoppelen en daarna de pluspool. Accu’s omwisselen en eerst de pluspool vastmaken en daarna de minpool.  
Voor de nieuwe modellen kan het af en toe wat lastiger zijn. Ons stappenplan voor het vervangen van een accu zal je een goede begeleiding geven om het alsnog zelf te kunnen! 

Accu’s voor alle Mini Cooper uitvoeringen

  • Mini Cooper (F55) 2013 tot heden
  • Mini Cooper (F56) 2013 tot heden
  • Mini Cooper (R50) 2001 tot 2006
  • Mini Cooper (R56) 2015 tot 2014

Bestellen en bezorgen

Het rally seizoen is begonnen en bij het eerste weekend wil je Mini Cooper al niet lekker starten. Na een paar pufjes van de startmotor hoor je alsnog het gebrom van de motor die draait, op naar de start voor een mooie tocht!  
Na een geslaagde dag verzamelen alle auto’s en deelnemers zich bij het hotel waar ze mooi naast elkaar worden ‘uitgestald’ en iedereen zijn lampen aanzet voor een avond foto. De volgende ochtend wil je weer van start gaan maar bij aankomst zie je dat er een dimlicht de hele nacht heeft aangestaan…

Dit keer moet de auto toch echt met start kabels aan de praat gekregen worden en zal er een nieuwe accu besteld moeten worden. 
Om volgend weekend weer mee te kunnen doen aan een andere rally, wil je zo snel mogelijk een nieuwe ontvangen. Gelukkig is daar Accudeal.nl! Voor 12:00 besteld is dezelfde avond nog in huis! Dat wordt aankomend weekend weer lekker scheuren! 

Samenvatting

De eerste Mini Cooper verscheen voor het eerst in 1961 en wordt tot op vandaag de dag nog geproduceerd. Bij Accudeal.nl weet je zeker dat je de juiste accu voor jouw Mini Cooper kan bestellen en snel in huis hebt.