Accu voor een Mercedes Vito

Een afbeelding van een zwarte Mercedes Vito

De Vito werd in 1996 op de markt gebracht als opvolger van de MB80/MB100. Deze bus valt onder de lichte bestelwagens. Een voorbeeld van een zwaardere bus is bijvoorbeeld de Sprinter. De bussen die Mercedes produceert zijn vaak wel in samenwerking met de andere Duitse autofabrikant Volkswagen. Dit was in de beginjaren van de Vito ook wel een minpuntje. De afwerking was niet van de kwaliteit die men van Mercedes gewend was en ook waren de extra opties duur. Een Vito werd toen standaard geleverd met enkel stuurbekrachtiging en een verstelbare stoel voor de bestuurder. De naam Vito komt uit het land waar deze bus geproduceerd werd: het zonnige Spanje!

Welke accu is geschikt voor jouw Mercedes Vito?

Omdat de bus nogal is doorontwikkeld in de levensjaren dat deze bus al bestaat is de accu al lang niet meer dezelfde als in het begin. Een accu ontwikkeld mee! Wel heb je voor de Vito een grote sterke accu nodig. Het is immers een grote, sterke bus! Wil je weten welke je nodig heb en twijfel je? Gebruik dan de kenteken check. Werkt dit niet? Stuur ons dan even een foto van de oude accu. Dit kan simpel door te mailen naar [email protected]. Onze klantenservice helpt je graag verder! 

Mercedes Vito accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mercedes Vito accu’s

Hulp bij het monteren

Als je dan zoveel geld bespaard op die accu die je aanschaft bij Accudeal dan wil je natuurlijk niet weer al dat bespaarde geld kwijt zijn aan het installeren van een accu. Dit kan je simpel en snel, met behulp van dit stappenplan! Binnen no time heb jij een bus die weer helemaal in orde is om verre stukken maar ook stukken te rijden die wat minder ver zijn. 

Accu’s voor alle Mercedes Vito Bestelwagen uitvoeringen

  • Mercedes Vito Bestelwagen (W639) 2003 tot heden
  • Mercedes Vito Bestelwagen (638) 1997 tot 2003
  • Mercedes Vito Bestelwagen (W447) 2014 tot heden

Accu’s voor alle Mercedes Vito Bus uitvoeringen

  • Mercedes Vito Bus (638) 1996 tot 2003
  • Mercedes Vito Bus (W636) 2003 tot heden
  • Mercedes Vito Bus (638) 1996 tot 2003

Bestellen en bezorgen

Het is vrijdag de 13e en dat merk je meteen als je in de ochtend koffie over je witte overal laat vallen. Kom je bij je bus, op weg naar een nieuwe schilders klus.. Ja hoor! Accu defect. Altijd als er een lampje brand in het dashboard weet je dat het veel geld gaat kosten. Je had je de vorige keer al voorgenomen om dat anders aan te pakken de volgende keer als deze situatie zich weer voor deed. Je besluit om online te zoeken naar de accu voor jouw bus en komt uit op Accudeal met de beste prijsgarantie. 

Met je eigen auto kan je hem meteen ophalen om 8:30 uur bij het filiaal in Rotterdam. Je belt op naar de klant dat je wat later bent en gaat aan de slag met de nieuw aangekochte accu. Al snel merk je dat het gelukkig geen hogere wiskunde is en binnen no time zit de accu er in. Hij doet het perfect! Nu is het tijd om de klant blij te maken. 

Samenvatting

Mercedes Vito is een krachtige, grote bestelbus die power nodig heeft om te starten. Bij Accudeal hebben we wat je zoekt en dat tegen een aantrekkelijke prijs. We kijken met je mee naar de opties en adviseren waar nodig. De beste kwaliteit tegen de zachtste prijs! Dat is accudeal.