Accu voor een Mazda 6

Een zwarte Mazda 6

Het grote verkoopsucces van Mazda is wel de 6-serie. Sinds 2002 rolt deze auto van de band en zie je ‘m meer en meer in het straatbeeld verschijnen. In 2003 ontvangt hij de 2e plek als “Europese auto van het jaar” en in 2005 wordt de auto als winnaar bekroond voor “Beste Familievoertuig”. 
In totaal zijn er 3 generaties op de markt gebracht in zowel station als sedan uitvoering. De 3e generatie ontvangt zelfs World Design of the Year trofee. Dit doordat zowel het in- als het exterieur grondig worden aangepakt. Hiermee verplaatst Mazda zich meer naar het luxe segment van de markt.  Mazda maakt mooie auto’s maar de accu’s maken ze niet zelf. Grote kans dat je bij ons dezelfde accu als bij de dealer koopt. Maar dan voordeliger!

Welke accu is geschikt voor jouw Mazda 6?

De Mazda 6 is een vrij nieuwere auto op de markt. Dit betekent dat er ook meer technische specificaties aanwezig zullen zijn dan bij oudere modellen. Er wordt dan ook meer van de accu’s gevraagd dan bij modellen waarbij deze snufjes niet aanwezig zijn. Om er zeker van te zijn dat je de juiste accu koopt, hebben we een aantal zoekmogelijkheden. Zo kun je op onze auto pagina filteren op capaciteit, afmeting of merk. Ook kun je zoeken op je kenteken. We geven je een aantal mogelijkheden waarbij je alleen nog hoeft te controleren of de afmetingen, capaciteit en polen overeenkomen. Heb je liever wat advies? Neem dan contact met ons op. We kijken graag mee naar de mogelijkheden. 

Mazda 6 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mazda accu’s

Hulp bij het monteren

Kun je ook bij het monteren van de accu wel wat hulp gebruiken? Kijk dan eens naar deze handleiding. We leggen hierin stap voor stap uit hoe je dit het beste en op de meest veilige manier kunt doen. 

Accu’s voor alle Mazda 6 Hatchback uitvoeringen

  • Mazda 6 Hatchback (GG) 2002 tot 2008
  • Mazda 6 Hatchback (GH) 2007 tot 2013

Accu’s voor alle Mazda 6 Station uitvoeringen:

  • Mazda 6 Stationwagen (GY) 2002 tot 2008
  • Mazda 6 Stationwagen (GH) 2007 tot 2013
  • Mazda 6 Stationwagen (GJ, GL) 2012 tot heden

Accu’s voor alle Mazda 6 Sedan uitvoeringen

  • Mazda 6 Sedan (GG) 2002 tot 2008
  • Mazda 6 Sedan (GH) 2007 tot 2013
  • Mazda 6 Sedan (GJ, GL) 2012 tot heden

Bestellen en bezorgen

Het is kerstvakantie en vandaag staat er een dagje winkelen op de agenda. Niet dat dit je grootste hobby is, maar sommige cadeaus kun je helaas niet online bestellen. Blijkbaar hebben meer mensen dit idee, want de parkeerplekken in de stad zijn schaars. Stapvoets rij je door de straten op zoek naar het laatste plekje. Het valt je op dat je start-stop systeem niet meer werkt, dat kan er ook nog wel bij!

Wanneer je eindelijk geparkeerd staat besluit je het zekere voor het onzekere te nemen en alvast op zoek te gaan naar een nieuwe accu. Je moet er niet aan denken dat je tijdens kerst zonder auto zit! In een café, aan de koffie kom je bij Accudeal terecht. Als je voor 12 uur besteld heb je de accu dezelfde avond nog in huis. Dat geeft je alle tijd om je cadeaus te halen en op tijd in huis te hebben. Met een gerust hart stap je de drukke winkelstraten in en krijg je toch nog een beetje het kerstgevoel.

Samenvatting

De Mazda 6 is met recht het verkoopsucces van Mazda te noemen. Met zijn chique uiterlijk boort Mazda een andere kant van de markt aan, namelijk het luxe segment. En die keuze is goed ontvangen. Ben jij in het bezit van deze “Family Wagon of the Year” en op zoek naar een nieuwe accu? Dan ben je bij Accudeal aan het juiste adres. Of je nu de Sedan of de station uitvoering hebt, wij hebben de juiste accu voor jou! En altijd voor een scherpe prijs.