Accu voor een Mazda 2

Dit is een rode Mazda 2

De compacte Mazda 2 verscheen voor het eerst in 2003. De sportieve stadsauto werd direct omarmd door het publiek, waarna in 2007 een tweede generatie verscheen. Deze versie bleek nog populairder en kreeg dan ook een 2e plek bij de ‘Europese auto van het jaar’ verkiezingen. 
Enkele jaren later besloot Mazda dat de 2-serie een nieuwe facelift moest ondergaan. Het ontwerp was op basis van het zogeheten KODO-design. Dit staat voor Soul of Motion, het brengt de auto’s tot leven door middel van kunstig design.  In 2020 is er nogmaals gesleuteld aan het uiterlijk van dit model. De auto werd verfijnder, er zijn minder details zichtbaar maar aan comfort en innovaties ontbreekt het aan niets. Camera’s, cruise control en Apple CarPlay zijn één van de vele opties die de nieuwste generatie met zich meebrengt. Ook is er een Hybride versie op de markt gebracht met een groen energielabel.  

Welke accu is geschikt voor jouw Mazda 2?

De Mazda 2 komt naast de verschillende generaties ook in 2 uitvoeringen. Zo is er een hatchback en sedan op de markt gebracht. Je kunt je voorstellen dat niet elk type dezelfde accu nodig heeft. Het model uit 2020 heeft bijvoorbeeld al meer technische snufjes, wat ook meer van de accu zal vragen. 
Wanneer je niet zeker weet welke accu geschikt is voor jouw Mazda 2, hebben we een aantal hulpmiddelen die het zoeken makkelijker maken. Zo kun je zoeken aan de hand van je kenteken. We tonen je een aantal opties, waarna je alleen nog de afmetingen, capaciteit en polen hoeft te vergelijken.  

Mazda 2 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Mazda accu’s

Hulp bij het monteren

Twijfel je toch nog over de juiste accu? Neem dan contact met onze klantenservice op. We kijken graag met je mee. Heb je de juiste accu gevonden maar weet je niet hoe je deze moet installeren? Neem dan vooral een kijkje op deze pagina. Hier laten we je stap voor stap zien hoe jij dit makkelijk zelf kunt doen. 

Accu’s voor alle Mazda 2 uitvoeringen

  • Mazda 2 (DE, DH) 2007 tot 2015
  • Mazda 2 (DL, DJ) 2014 tot heden
  • Mazda 2 (DY) 2003 tot 2007

Bestellen en bezorgen

Het is een mooie winterse dag in december en het vriest dat het kraakt! Al jaren liggen je schaatsen in een hoekje in de garage, maar vandaag kun je ze eindelijk weer uit het vet halen! Je hebt met vrienden afgesproken om de molentocht te gaan schaatsen. Dat is misschien wat overmoedig maar de koek en zopie helpt jullie vast een eind op weg. Op weg naar de afgesproken plek merk je al dat je wat problemen met de accu hebt. Je start-stop systeem is er ook al mee opgehouden. Wanneer je dit probleem aan je vrienden verteld, komen jullie tot de conclusie dat je toch echt een nieuwe accu nodig hebt.

Je gaat alleen liever schaatsen dan dat je nu op jacht moet gaan naar een nieuw exemplaar. Gelukkig heeft er iemand ervaring met Accudeal. Als je voor 12 uur besteld heb je de accu s’avonds gratis thuisbezorgd! Na je bestelling ontvang je een e-mail waarin staat dat de accu inderdaad om 19:00 s’avonds bezorgd zal worden. Zo heb je nog alle tijd voor jullie schaatsronde.

Samenvatting

Ben jij in het bezit van een Mazda 2 en op zoek naar een nieuwe accu? Dan ben je bij Accudeal aan het juiste adres! Voor elke type hebben wij de juiste accu met de juiste capaciteit. Je kunt kiezen uit topmerken zoals Varta, Bosch of JBE. Heb je liever wat advies? Neem dan vooral contact met ons op.