Accu voor een Land Rover Freelander

Afbeelding van een zilveren Land Rover Freelander

Deze compacte SUV is in verschillende opties leverbaar. Zo kan je kiezen voor een drie- of vijfdeurs. Twee decennia lang werden deze auto’s geproduceerd door Land Rover en dan in tweewiel aandrijving maar ook in vierwielaandrijving. Er zijn twee generaties in omloop die gepresenteerd werden in het jaar 1997 en in 2015. In Noord-Amerika en in het Midden-Oosten is dit voertuig bekend onder de naam LR2 en in Europa als Freelander 2. 

Welke accu is geschikt voor jouw Land Rover Freelander?

Welke accu je nodig heb voor jouw Freelander dat kan je zien aan de accu die er op dit moment gemonteerd zit. Hierop kan je aflezen hoeveel ampere de accu is en wat het koude startvermogen van de auto is. Kom je er toch niet helemaal uit zelf? Neem dan contact op met onze klantenservice om kom langs bij een van onze filialen! Ook kan je er voor kiezen om zelf de kentekencheck te doen via onze website. Door een aantal simpele vragen te beantwoorden kom je er snel achter welke accu er het best onder jouw motorkap past. 

Land Rover Freelander accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Land Rover Freelander accu’s

Hulp bij het monteren

Het monteren van een accu kan eenvoudig en snel. Online kan je video’s vinden hoe je gemakkelijk je nieuwe accu installeert. Ook kan je het handige stappenplan gebruiken. Iedereen kan het! Voorkom lang stilstaan en hierdoor eventuele schade en vervang je accu snel. Je kan snel weer de weg op met je nieuwe accu. 

Bestellen en bezorgen

Enige tijd terug heb je een vriend van je beloofd om te helpen verhuizen. Dit is meteen hetgeen waar je aan denkt als je merkt dat je auto niet start. Je bent een man van zijn woord dus is het belangrijk dat je de accu tijdig vervangt. Het is nu donderdag en zaterdag is de verhuisdag al! Je zoekt op internet naar de juiste accu. Bovenaan staat Accudeal, waar je op kenteken naar een accu kunt zoeken. Het liefst heb je de accu zo snel mogelijk in huis, dus je belt de klantenservice hierover. Zij geven aan dat het vanavond nog kan! Dat is mooi dan kan je hem morgen installeren.

Zo gezegd zo gedaan. De accu wordt diezelfde avond geleverd en je geeft meteen je oude accu mee met de bezorger. Goed geregeld door Accudeal! Een snelle levering van een goed product. De volgende ochtend installeer je de accu en deze werkt goed. Nu kan je zonder problemen komen helpen met verhuizen met je grote auto! Geweldig! 

Samenvatting

De Freelander is een grote auto waarmee je alle kanten op kan. Wel dient de accu op tijd vervangen te worden om lang stilstaan te voorkomen! Dit is geen probleem bij Accudeal.nl. Snel en voordelig de juiste accu bij jou op de mat.