Land Rover Accu

Logo van het merk Land Rover

In 1948 zijn de Britse gebroeders Wilks gestart met de bouw van Land Rovers. Hiermee zijn zij het op één na oudste terreinwagen merk ter wereld. De naam is simpelweg bedacht omdat de auto gebouwd werd om op het land te gebruiken. In eerste instantie zou de auto al voor 1940 geproduceerd worden, maar door de Tweede Wereldoorlog werden deze plannen uitgesteld. Geïnspireerd op de oudste terreinwagen, de Willys Jeep, hebben zij dit model ontwikkeld. Jaren later zouden zij de inspiratie zijn voor de SUV’s die wij vandaag de dag kennen. De Land Rover is in de loop der jaren niet alleen als personenvoertuig ingezet. Zo heeft de Nederlandse krijgsmacht ook langere tijd gebruik gemaakt van het voertuig en is deze als ambulance gebruikt. Rover maakt zelf geen accu’s. Een originele Land Rover accu bestaat dus ook niet. Gelukkig hebben wij genoeg batterijen die passen bij jouw model Land Rover. 

Hoe vind je de juiste accu voor je Land Rover?

De huidige modellen zijn de Defender, Discovery en Range Rover. Over de populairste modellen kun je meer informatie vinden onder aan deze pagina. Staat jouw model er niet tussen maar ben je wel op zoek naar een nieuwe batterij? Geen probleem! Zoek makkelijk via je kenteken naar de juiste accu. Vergelijk de afmetingen en capaciteit van je huidige accu om zeker te weten dat deze past. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice, als je er niet helemaal uitkomt. 

Land Rover Accu zoeken via kenteken of model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Zoek uw voertuig op kenteken
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Selecteer je voertuig handmatig
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op Land Rover OE artikelnummer

Land Rover maakt zelf dus geen accu’s. Er hoeft ook geen “originele” accu in de auto, alleen de juiste. Daarom kun je bij ons ook zoeken op OE nummer. Hierdoor vind je een accu met dezelfde specificaties als degene die je nu gebruikt. En dat tegen een voordelige prijs! 

Meest verkochte producten

Alles over Land Rover accu’s

Land Rover is misschien wel het bekendste terreinwagen merk ter wereld. Maar deze stoere bak is echt niet allen op het land te gebruiken. Bestuurders die op zoek zijn naar een robuust voertuig met veel ruimte, weten deze auto ook erg te waarderen. De nieuwere modellen zijn een lust voor het oog en vallen zeker op in het Nederlands straatbeeld. Dus ben jij in het bezit van een Land Rover en op zoek naar een nieuwe accu? Dan zit je bij Accudeal goed! Voor elke model hebben wij de juiste accu voor de beste prijs. En bestel je voor 12 uur, dan heb je de accu dezelfde dag nog in huis. 

Land Rover Discovery

Lees meer over accu’s voor je Land Rover Discovery

Land Rover Freelander

Lees hier alles over accu’s voor je Land Rover Freelander

Range Rover

Lees meer over accu’s voor je Range Rover

Range Rover Sport

Lees hier alles over accu’s voor je Range Rover Sport