Accu voor een KTM EXC

Een KTM EXC Motor

KTM, een merk die iedereen kent! Ben jij op zoek naar een nieuwe accu voor jouw KTM EXC? Dan zit je bij Accudeal goed! KTM staat bekend om zijn ruime aanbod in motoren, van enduro tot wegmotor. Wist je trouwens dat ze ook een auto hebben gemaakt? De KTM X-bow.

De EXC lijn, ookwel de enduro lijn, is een van de meest populaire motors onder endurorijders. Niet gek ook, want dit model is echt een plaatje. Je ziet ook dat dit model veelal omgebouwd word naar een zogenaamde ‘Supermotard’. Dit houd in dat er wegbanden onder komen te zitten, grotere remschijven en een kleinere voorvelg. De motor staat ook bekend om zijn lage,  volle geluid. De term ‘blazen’ word ook veel gebruikt, omdat de kracht achter het geluid je zo omver zou kunnen gooien! De motor word in veel verschillende configuraties geleverd, in zowel 2 als 4-takt en vanaf 125cc tot 950cc. Er is sinds 2012 ook een elektrische variant van deze motor; de freeride.

Welke accu is geschikt voor jouw KTM EXC?

Zoals je net hebt kunnen lezen zijn er een hoop modellen en types KTM EXC motoren, wat een nieuwe accu vinden wellicht wat lastig kan maken. Wij van Accudeal vinden dat een nieuwe accu vinden net als motorrijden plezierig en makkelijk om te doen moet zijn, daarom hebben wij er voor gezorgd dat je bij ons op jouw model kan filteren om zo een selectie te krijgen van accu’s voor jouw KTM. Hierna hoef je alleen maar even je huidige accu na te meten en te vergelijken, zodat je zeker weet dat je zometeen de juiste accu hebt om met jouw paradepaardje weer over de weg te kunnen rijden!

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Waarschijnlijk heb je al heel de winter uitgekeken naar het moment om weer op je KTM EXC te kunnen stappen, om nog maar niet eens te beginnen over alle mensen die je graag weer wilt zien om mee te kunnen gaan rijden! Je besluit om alvast even de garage in te lopen, en je motor even te checken. Je loopt de olie samen met de koelvloeistof even na, die zijn in orde! Tijd om hem even te starten toch?

Helaas, je komt er nu ineens achter dat je motor niet meer start. Balen natuurlijk, want straks is het lekkere weer zo voorbij dus snel een nieuwe accu hebben is dan ook een must. Dat begrijpen wij gelukkig wel! Heb jij je nieuwe accu bij ons gevonden? Bestel hem dan voor 12 uur s’ ochtends, dan heb je hem diezelfde avond nog bij jou in huis! Super toch? Bij Accudeal ben je verzekerd van een snelle levering!

Samenvatting

De KTM EXC, wat een topper van een motor. Ruim uitgevoerd en dus voor ieder wat wils, gepaard met een geluid om van te dromen! De motor waarmee je kan crossen, en de weg mee op kan. De voordelen en mogelijkheden van deze motor zijn bijna eindeloos! Wil je graag wat advies voordat je je nieuwe accu aanschaft? Neem dan zeker contact met ons op, we kijken graag met je mee!