KTM Motor Accu

KTM logo

Het blijft een krachtige formule; een merknaam die bestaat uit drie letters en als geheel goed over de tong rollen zonder dat iemand ook maar weet waar die afkorting voor staat. KTM is ook zo’n merk waarvan je de afkorting, op de echte motorfiets fanaten na natuurlijk, niet zo 1 2 3 te binnen zal schieten: Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen.  Ben jij in het bezit van een KTM motor en op zoek naar een nieuwe accu? Lees dan vooral verder!

Dit Oostenrijkse merk vindt zijn oorsprong in 1934 in de plaats Mattighofen door Hans Trunkenpolz waarvan het hoofdkantoor nog tot op de dag van vandaag in Mattighofen te vinden is. Pas vanaf 1953 begon het bedrijf met het bouwen van Rotax motorblokjes in de motorframes die door het bedrijf Moser werden geproduceerd.  

Hierna volgde er al snel een eigen productie van verschillende motoren waar de focus vooral op de outdoor, endurance en adventure modellen lag. Ook in de modellen die er vandaag de dag beschikbaar zijn ligt de focus nog steeds op het outdoor gebeuren. Tegenwoordig hebben ze ook een aantal modellen straat motoren, zijn ze toegetreden tot de superbike competitie en zijn ze voor hun 50ste verjaardag begonnen met de productie van kleine circuit auto’s (waar er ook straat legale versies van zijn) waaronder de welbekende X-Bow. 

Hoe vind je de juiste accu voor jouw KTM motor?

KTM is altijd dicht bij de roots gebleven door motoren te produceren die een beetje modder en sneeuw niet schuwen, best handig als je in Oostenrijk gevestigd bent.  

Deze high-performance monsters hebben natuurlijk wel de juiste energie toevoer nodig om al die ruige paden de baas te blijven en onder elke omstandigheid te kunnen starten. Gelukkig heeft Accudeal.nl altijd de juiste batterij beschikbaar voor jouw KTM en als het een zeer bijzonder model is weten wij altijd deze ergens op te vissen. Met de code die vermeld staat op je oude accu (bijv. YTZ14S-BS) kan gemakkelijk en snel de juiste accu voor jouw KTM terugvinden in de webshop. 

KTM Accu zoeken via model

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Meest verkochte producten

Alles over KTM accu’s

Een van de meest bekende merken als het gaat om motoren die de meest ruige omstandigheden weten te doorstaan zoals de Dakar rally. Ook onze Nederlandse Motorcross held Jeffrey Herlings heeft zijn meeste successen behaald met een KTM-motor onder zijn voeten. 

Kom je er toch niet helemaal uit wat de juiste accu is voor jouw KTM motor? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om te helpen en vergeet niet; voor 12:00 besteld is dezelfde avond nog in huis! 

KTM 50

Lees meer over accu’s voor je KTM 50

KTM 300

Lees hier alles over accu’s voor je KTM 300

KTM 690

Lees meer over accu’s voor je KTM 690

KTM Adventure

Lees hier alles over accu’s voor je KTM Adventure

KTM Duke

Lees meer over accu’s voor je KTM Duke

KTM EXC

Lees hier alles over accu’s voor je KTM EXC

KTM Freeride

Lees meer over accu’s voor je KTM Freeride

KTM Hard Enduro

Lees hier alles over accu’s voor je KTM Hard Enduro

KTM RC

Lees meer over accu’s voor je KTM RC

KTM Super Adventure

Lees hier alles over accu’s voor je KTM Super Adventure

KTM Super Duke

Lees meer over accu’s voor je KTM Super Duke

KTM SX

Lees hier alles over accu’s voor je KTM SX