Accu voor een KTM Adventure

KTM Adventure motor

De KTM Adventure, een bijzondere motor! Deze motor heeft namelijk in 2002 de Dakar rally gewonnen waar hij werd bereden door Fabrizio Meoni. Dit model betreft een allroad motor welke uitgevoerd is in veel verschillende samenstellingen, variërend van 390 tot 1290cc. KTM maakt zelf geen motor accu’s, een orginele KTM accu bestaat dan ook niet.

Naast het standaardmodel is er ook van ieder model een R versie, wat inhoud dat hij langer afgeveerd is en ook langer van zichzelf is. Daarnaast beschikt het R model ook over een 21” voorwiel en een 18” achterwiel wat hem beter geschikt maakt voor off-road rijden. Leuk feitje; vanaf 2013 zijn worden alle modellen afgeleverd met een tractiecontrolesysteem, het zogenoemde MSC systeem!

Welke accu is geschikt voor jouw KTM Adventure?

Aan uitvoeringen van deze motor zal geen dringend tekort zijn, het is dan ook een veelzijdige motor met een uitvoering voor elke rijder! De meest voorkomende accu in deze motor is de YTX-14 serie, maar dit kan van motor tot motor nog wel eens verschillen. Filter daarom op onze site op jouw type motor, en vergelijk het aanbod met jouw huidige accu! Zo ben je verzekerd van de juiste accu, en kan je weer snel de weg op of af gaan!

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Bestellen en bezorgen

Het is lekker weer, en je besluit om eens een rondje te gaan rijden. Je rolt je motor naar buiten en hijst je in je motorpak, klaar om te gaan! Je start je motor en dit verloopt wat moeizamer dan normaal lijkt het wel ineens? Toch start je motor en ga je lekker op weg. Eenmaal thuisgekomen zet je de motor weer aan de kant, morgen weer een dag om te rijden! Helaas kom je er de volgende dag achter dat je motor niet voor niks wat moeizamer startte, hij start nu namelijk niet meer. De accu is helaas kapot gegaan..

Tijd voor een nieuwe accu! Al snel heb je onze site gevonden, en ga je op zoek naar de juiste accu. Je filtert gemakkelijk op jouw model, en vergelijkt de selectie van verschillende accu’s met jouw huidige accu. Je bent eruit, dit moet de juiste accu zijn! Ondertussen is het 11 uur s’ ochtends, wel balen dat dit waarschijnlijk betekend dat je vandaag niet meer kan rijden denk je nog. Maar dan zie je het! Als je namelijk je accu voor 12 uur s’ ochtends besteld, heb je hem dezelfde avond nog in huis. Zo doen wij dat bij Accudeal!

Samenvatting

De KTM Adventure serie is een populaire motor onder fans van de Dakar rally, maar ook onder mensen die wellicht niet zo bekend zijn met de historie van deze motor. Het is namelijk een echte allesdoener die je niet snel in de steek zal laten! Met zijn verschillende configuraties ben je dan ook altijd verzekerd van een lekkere rit op welk terrein dan ook.