Bestelling wijzigen of annuleren

<- terug naar bestellen en betalen

Oh nee! Chips! Heb je een foutje gemaakt? Zolang het pakketje ons magazijn nog niet verlaten heeft, is een aanpassing zo geregeld. Bel, mail of app ons dan zo snel mogelijk. Dan kunnen we gelijk voor je aan de slag. Om zo snel te kunnen leveren als wij doen, is het snel verwerken van orders een vereiste. Best kans, dat je pakketje al onderweg is. Dan kun je jouw bestelling niet meer annuleren of wijzigen. Lees hieronder alles over wat je moet doen als je een foutje hebt gemaakt in je bestelling.

Bestelling wijzigen

Je hebt per ongeluk het verkeerde huisnummer ingevuld, of een typefoutje gemaakt bij de postcode? Geen zorgen, bel snel met onze klantenservice en wij zorgen dat we er alles aan doen om jouw wijziging op tijd bij de vervoerder word doorgegeven. Doe dit wel zo snel mogelijk, want hoe eerder jij erbij bent hoe groter de kans dat wij dit zonder vertraging kunnen oplossen.

Bestelling annuleren

Je bestelling annuleren? Dat kan wel, maar wees er snel bij. Ga naar je mijn Accudeal omgeving en annuleer je order. Zodra de order ons magazijn heeft verlaten is dit niet meer mogelijk.

Is het pakketje al onderweg?

Weiger dan de bestelling aan de deur. Geef gewoon even bij de postbode aan dat je het pakketje niet wilt hebben. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, zoeken we samen naar de beste oplossing.

Heb je het pakket wel bij de postbode geaccepteerd?

Sorry, dan zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor u. Weet u niet hoe of met wie u dit pakket terug kunt sturen? Daar willen we u best mee helpen! Alle informatie hierover vind je op onze retourpagina.

Terugbetaling

Hebben we jouw pakketje terug ontvangen na annulering? Dan zullen wij de annulering dezelfde werkdag verwerken. Uiteraard moeten we het pakketje dan wel weer in ons bezit hebben. Hoe snel je het geld weer terug op je rekening hebt? Dat hangt helemaal af van je betaalmethode.

  • Vooruitbetaling: Wij storten je geld na ontvangst binnen 5 werkdagen terug op uw rekening.
  • Creditcard: De reservering word binnen 5 werkdagen opgeheven
  • iDEAL: binnen 5 werkdagen

<- terug naar klantenservice