Accu voor een Kia Cerato

Een rode Kia Cerato

Met de Kia Cerato krijg je veel auto voor je geld. Deze opvolger van de Kia Shuma was eerst alleen verkrijgbaar in de Sedan versie maar later ook in vijfdeurs hatchback. Een ruime gezinsauto die meer dan compleet is. De auto beschikt namelijk over een goede uitrusting qua apparatuur. Niet alleen de uitrusting is meer dan goed, de auto is ook zeer praktisch ingericht. Verschillende houders en opbergruimtes zorgen voor nog meer ruimte in de toch compact ogende Kia Cerato. Sinds de presentatie in 2003 zijn er nog een aantal types Cerato van de band gerold. Na 3 jaar viel echter het doek voor dit model. Als occasions is de auto nogs teeds geliefd!

 

Welke accu is geschikt voor jouw Kia Cerato?

Je komt op onze site terecht en ziet direct onze handige kenteken zoeker. Je vult je kenteken in en er komen verschillende batterijen naar boven. Shoot, je hebt geen idee! En wat is een start-stop systeem? Je ziet dat er een stappenplan bij staat en besluit het thuis op je gemak door te gaan nemen.

Eenmaal thuis volg je het stappenplan en kom je uit op 2 accu’s die beide geschikt zijn. Je kiest voor het huismerk want die is goedkoper met de zelfde garantievoorwaarden. Dat geld besteed je liever aan leuke dingen met je kinderen! Het is voor 12 uur dus vanavond gratis bezorgd! Dat is nog eens fijn, dan heb je hem dezelfde dag nog in huis en kan je morgen weer veilig je kinderen van A naar B brengen! 

Kia Cerato accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Kia Cerato accu’s

Hulp bij het monteren

Je aangeschafte accu wil je natuurlijk zo snel mogelijk monteren om weer door de stad te kunnen racen. Aan de hand van ons handige stappenplan laten we je zien hoe dit moet. Deze kun je hier vinden

Accu’s voor alle Kia Cerato uitvoeringen

  • Kia Cerato Hatchback (LD) 2004 tot heden
  • Kia Cerato Sedan (LD) 2004 tot 2009

Bestellen en bezorgen

Je hebt je garage gebeld en je schrikt van de prijs die ze geven voor een nieuwe accu plus het inzetten hiervan. Toevallig hoorde je laatst op een verjaardag iemand die precies hetzelfde had en die heeft het zelf gedaan door een accu online te kopen. Je duikt het internet op en komt bij ons terecht. Handig! Die kenteken zoekfunctie! En er staan ook nog eens genoeg tips en tricks om je accu zelf te installeren. Na het volgen van het stappenplan kom je op de juiste accu uit en besteld hem gemakkelijk. Ha, kind kan de was doen! Zodra je het pakket hebt ontvangen bekijk je de tutorial over het inzetten van een accu nogmaals en het klusje is geklaard. Jou bolide is weer klaar voor een tweede leven!

Samenvatting

Voor 12 uur besteld vanavond gratis bezorgd! Dat is nog een top, dat betekent dat je hem even snel op je werk kan bestellen en zodra je thuiskomt staat de bezorgmaatschappij alweer voor de deur met je bestelling. Even inbouwen en je kan morgen weer met de auto naar je werk. Conclusie: Een accu voor je Kia Cerato koop je voordelig en snel via Accudeal.nl