Accu voor een Hyundai iX35

Een witte hyundai iX35

Deze stoere, compacte crossover van Hyundai mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van populaire modellen.  Dit sportieve model is sinds 2004 op de markt. Sinds die tijd wordt deze auto continu verbeterd en verschijnen er nieuwere modellen op de markt. Dit is het eerste Hyundai model dat onder leiding van een BMW designer is ontworpen. Dit was de aftrap van een nieuwe huisstijl voor het Zuid-Koreaanse merk. Ben jij in het bezit van Hyunbdai iX35 en is jouw accu aan vervanging toe? Bekijk dan hier welke accu geschikt is. 

 

Welke accu is geschikt voor jouw Hyundai iX35?

De Hyundai iX35 heeft vele technische snufjes die bediend kunnen worden met touchscreen en voice activation. Deze techniek vraagt wel wat stroom van je accu. Het is dus belangrijk dat je de juiste accu vindt voor jouw uitvoering. We hebben enkele beschikbare accu’s voor je geselecteerd. 
Je kunt ook via je kenteken zoeken naar beschikbare modellen. Vergelijk de capaciteit en afmetingen van je huidige accu om zeker te weten dat deze past. Je kunt ons ook altijd bellen voor advies of meer informatie. 

Hyundai iX35 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Hyundai iX35 accu’s

Hulp bij het monteren

Heb je de juiste accu gevonden? Dan kun je deze makkelijk zelf installeren. We hebben een overzichtelijk stappenplan voor je gemaakt om hierbij te helpen.  

Accu’s voor alle Hyundai iX35 uitvoeringen

  • Hyundai iX35 (LM,EL,ELH) 2009 tot heden

Bestellen en bezorgen

Het vrienden weekend staat voor de deur. Lekker een paar dagen weg in eigen land, en het beloofd nog mooi weer te worden ook.  Jullie gaan met jouw Hyundai iX35 op pad, want die heeft genoeg bagageruimte. Je voert voor de zekerheid nog een laatste controle uit en dat is maar goed ook. Je auto start niet meer! Omdat je morgenochtend wilt vertrekken, heb je de accu vandaag echt nodig. Gelukkig heb je via Accudeal snel de juiste accu gevonden en wordt deze vanavond al gratis bezorgd. Zo kunnen je zorgeloos een weekend op pad gaan!

Samenvatting

De ruime Hyundai iX35 is een moderne auto met bijbehorende accessoires. Om het beste uit jouw auto te halen zoek je een sterke accu die dit kan ondersteunen. Er zijn, sinds de productie, al meerdere uitvoeringen geproduceerd. Wij hebben voor elke uitvoering de juiste accu voor je klaar staan.