Accu voor een Hyundai i20

Een taupe kleurige Hyundai i20

Sinds de winter van 2008 rijd de i20 rond op de Europese wegen, en is deze compacte auto steeds vaker te spotten. De Koreanen hebben weer eens alles uit de kast getrokken om met alle aspecten boven gemiddeld te gaan zitten. Alles, behalve met de prijs.  

De i20 is de opvolger van de Hyundai Getz, welke ook nog steeds veel rond rijd.  

Deze ruim opgezette Hyundai is van alle gemakken voorzien en zal je prima van A naar B vervoeren zonder een hoog verbruik. Naast dat Hyundai auto’s produceert, maken zij ook vele andere elektrische apparaten alleen in het produceren van accu’s zijn zij nog niet ingestapt. Dit betekend automatisch dat een originele Hyundai accu niet bestaat. Gelukkig zijn er vele producenten die de juiste accu’s fabriceren en bij ons op Accudeal.nl vind je de juiste accu voor jouw Hyundai i20! 

Welke accu is geschikt voor jouw Hyundai i20?

Zoals hierboven beschreven zijn er meerdere accu’s die in je Hyundai i20 zullen passen. Aangezien er van de i20 een aantal verschillende modellen zijn, zullen er ook verschillende soorten accu’s zijn die in de i20 passen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste besteld voor jouw i20 kan je gebruik maken van de kentekenzoeker. Er zullen dan een aantal verschillende opties verschijnen. Hierna is het belangrijk om te kijken of de capaciteit correct is en of de afmetingen hetzelfde zijn.  

Als alles klopt is het gemakkelijk te bestellen via onze webshop. 

Hyundai i20 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Hyundai i20 accu’s

Hulp bij het monteren

Het monteren van een accu hoeft geen hoge wiskunde te zijn en kan iedereen doen! Wij hebben een gemakkelijk stappen plan voor je klaar staan onder het kopje Advies: Hoe vervang je zelf een auto accu
Volg deze instructies stap voor stap en binnen de kortste keren is de accu vervangen en heeft je Hyundai i20 de vernieuwde energie die het nodig had. 

Accu’s voor alle Hyundai i20 uitvoeringen

  • Hyundai i20 (GB, IB) 2014 tot heden
  • Hyundai i20 (PB, PBT) 2008 tot heden
  • Hyundai i20 (Active (IB, GB) 2015 tot heden
  • Hyundai i20 (Coupé (GB) 2015 tot heden

Bestellen en bezorgen

’s Ochtends op weg naar werk had je Hyundai al wat moeite met starten. Het accu lampje begon al een beetje te knipperen, maar na een stukje rijden toch weer uit gegaan. Eenmaal aangekomen op kantoor zet je de auto in de garage. Zodra de hectiek op werk weer begonnen is ben je vergeten dat je accu niet helemaal meer goed presteert.  

Na een lange werkdag wil je graag naar huis om zelf goed op te kunnen laden voor de volgende dag. Eenmaal in je auto geeft ie helemaal geen sjoege meer… De accu is nu echt helemaal leeg! Gelukkig kan je nog met een collega mee rijden en op de rit naar huis surf je snel naar Accudeal.nl. De juiste accu is zo gevonden en besteld. En dat nog voor 18:00 dus de accu zal de volgende dag nog bezorgt worden! In plaats van je thuis adres heb je je werkadres opgegeven zodat je nieuwe accu daar de volgende dag bezorgd wordt en je na je werk weer met je eigen Hyundai naar huis kan rijden.  

Samenvatting

Zoals vaak het geval bij Hyundai: je krijgt alles bovengemiddeld en betaald daar een beneden gemiddelde prijs voor. Wij van Accudeal.nl vinden dit een zeer mooi streven en geven daarom altijd de beste deal voor de hoogste kwaliteit en service!