Accu voor een Hyundai Accent

Een rode Hyundai accent

De Hyundai Accent is het eerste model van Hyundai die zelfstandig ontworpen is. Hij lijkt nergens in op zijn voorgangers. Dat was ook wel nodig want die waren niet bepaald een verkoopsucces. Drastische maatregelen werden getroffen en een compleet nieuwe auto werd geproduceerd. Deze eerste generatie van deze auto is in de begin jaren 90 voor het eerst in Nederland verschenen. 5 uitvoeringen later wordt dit model nog steeds verkocht. Dit laatste model is wel 100 kilo lichter dan het eerste model. Dat is nog eens een transformatie! Is jouw Hyundai Accent aan een nieuwe accu toe? We hebben verschillende modellen beschikbaar. 

 

Welke accu is geschikt voor jouw Hyundai Accent?

Verschillende uitvoeringen vragen om verschillende accu’s. Hyundai maakt zelf geen accu’s, een originele Hyundai accu bestaat dan ook niet. Om er snel achter te komen welke accu geschikt is voor jouw Accent, kun je je kenteken invoeren in de kentekenzoekmachine. Vergelijk de specificaties met je huidige accu en kies één van onze kwalitatieve merken. Je kunt natuurlijk ook één van onze handige filters gebruiken om je keuze te maken. 

Hyundai Accent accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Hyundai Accent accu’s

Hulp bij het monteren

De kosten van een garage kun je besparen door zelf je accu te vervangen. Dat dit heel gemakkelijk is, zie je in ons overzichtelijke stappenplan. 

Accu’s voor alle Hyundai Accent uitvoeringen

  • Hyundai Accent II Sedan 1999 tot 2017
  • Hyundai Accent III 2005 tot 2010
  • Hyundai Accent III Sedan 2005 tot 2012

Bestellen en bezorgen

Niet het fijnste moment van het jaar, maar het moet toch gebeuren. De APK voor jouw Hyundai Accent staat weer voor de deur. Je weet dat er wel het één en ander aan je auto gesleuteld moet worden. Het eerste punt ter reparatie zal het vervangen van je accu zijn. Een dure klus, maar niet als je dit zelf doet. Snel bestel je voor 12:00 uur je nieuwe accu zodat je deze s’avonds al in huis hebt. Dat scheelt toch weer op de garage rekening!

Samenvatting

De Zuid-Koreaanse Hyundai Accent vind je terug in diverse uitvoeringen, maten en kleuren. De keuze is reuze! De keuze voor de juiste accu is makkelijk, deze vind je snel bij ons. Met verschillende zoekopties, zoals de kenteken zoekmachines of handige filters vind je altijd de juiste. Mocht je er niet uitkomen, kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers, we helpen je graag met zoeken!