Accu voor een Honda Legend

Een rode Honda Legend

De Honda Legend is de eerste luxe Sedan van het Japanse merk. Deze is ingezet om de strijd aan te gaan met merken als BMW en Mercedes. Tegen een goedkoper prijskaartje uiteraard. Van 1985 tot 2010 is deze auto geproduceerd. De vroegere modellen hadden, als eerste auto ooit, de luxe van vooraf ingestelde zenderkeuze. Vanaf de jaren 90 is kwam er, naast de sedan uitvoering, ook een coupé. Al met al is de Honda legend een veelzijdige auto, die als occasion nog steeds populair is als familiewagen. 

Welke accu is geschikt voor jouw Honda Legend?

Omdat de Honda Civic in diverse uitvoeringen komt, is er niet maar één model accu voor voor dit type auto. Om erachter te komen welke accu in jouw Civic past, hebben we een aantal zoekmogelijkheden. Zo kun je aan de hand van de kentekenzoekmachine kijken welke mogelijkheden er zijn. Vergelijk nog wel even de capaciteit en afmetingen met je huidige accu. 

Honda Legend accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Honda Legend accu’s

Hulp bij het monteren

Een accu zelf vervangen moeilijk? Niet met onze handleiding! Hierin laten we je stap voor stap zien hoe je dit makkelijk zelf kunt doen.   

Accu’s voor alle Honda Legend uitvoeringen

  • Honda Legend I (HS, KA) 1986 tot 1991
  • Honda Legend I coupé (KA) 1987 tot 1991
  • Honda Legend II (HS, KA) 1991 tot 1996
  • Honda Legend II Coupé (KA) 1991 tot 1996
  • Honda Legend III (KA) 1996 tot heden
  • Honda Legend IV (KB) 2004 tot heden

Bestellen en bezorgen

Jij hebt nog één van de laatst geproduceerde Honda Legends weten te bemachtigen. Al meer dan 10 jaar levert deze wagen je trouwe dienst. Maar nu begint het starten toch wel een beetje moeilijker te worden. Je weet het nog te halen om van je werk naar huis te komen, maar dit kan nooit lang goed houden. Geen probleem, je weet namelijk dat je bij Accudeal weer een accu van goede kwaliteit kunt kopen en dat je deze ook al morgen in huis hebt! Je oude accu kun je ook direct inleveren, dat scheelt weer een ritje naar de milieustraat. Op naar de volgende jaren zonder startproblemen!  

Samenvatting

De Honda Legend mag dan wel niet meer geproduceerd worden, als occasion is deze bolide nog steeds te vinden. Ben jij in het bezit van “The Legend” en op zoek naar een nieuwe accu? Dan zit je bij ons juist! Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vooral even contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag met je mee!