Accu voor een Honda Jazz

Honda Jazz

De stoere Honda Jazz rijdt al sinds 2002 in Nederland. Rijd jij in deze hatchback en ben je op zoek naar een nieuwe accu? Dan ben je bij Accudeal aan het juiste adres! Voor elk type hebben wij de juiste batterij op voorraad. Niet elke Honda Jazz gebruikt namelijk dezelfde accu.  

Zo heeft deze vierwieler tussen 2002 en 2020 verschillende updates gekregen. Naast een nieuw en strak design is ook het interieur flink aangepakt. Dankzij Honda connect kun je jouw telefoon via Bluetooth of USB koppelen aan het 7 inch scherm. Zo is het mogelijk om je favoriete films, muziek en podcasts af te spelen. Daarnaast is de auto onder andere voorzien van climat control, adaptive cruise control en een uitgebreide veiligheidsuitrusting. 

Welke accu is geschikt voor jouw Honda Jazz?

Met al deze elektronica is het dus van groot belang dat je een goede accu in de auto plaatst. Maar welke accu is geschikt voor jouw Honda Jazz? Je kunt gebruik maken van onze handige kentekenzoekmachine. We laten je een aantal opties zien, waarna je alleen nog de specificatie shoeft te vergelijken met je huidige accu. Komen de afmetingen overeen? En zit de pluspool ook aan dezelfde zijde? Dan weet je dat je de juiste accu hebt voor jouw Jazz. Heb je liever wat advies? Dan staat onze klantenservice klaar voor al jouw vragen!

Honda Jazz accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Honda Jazz accu’s

Hulp bij het monteren

Wanneer je je accu in huis hebt, kun je deze natuurlijk door een monteur laten plaatsen. Maar je kunt dit ook zelf doen. Op deze pagina hebben we een handleiding voor je gemaakt. Hierin staan alle punten waar je rekening mee moet houden tijdens het installeren van je nieuwe accu. 

Accu’s voor alle Honda Jazz uitvoeringen

  • Honda Jazz I (AA) 1983 tot 1986
  • Honda Jazz II (GD, GE3, GE2) 2001 tot 2008
  • Honda Jazz III (GE, GG, GP, ZA) 2007 tot heden
  • Honda Jazz IV (GK) 2013 tot heden

Bestellen en bezorgen

Al jarenlang geniet je van het comfort van jouw Honda Jazz. Het is de ideale auto voor de ritjes naar je werk, familie en vrienden. Op een zonnige zaterdag ochtend besluit je de auto weer eens te pakken naar je familie. Maar zodra je de auto wilt starten hoor je een tikkend geluid. Dat kan maar 1 ding betekenen, de accu is er mee opgehouden. Waar haal je op zaterdag nog een accu vandaan? Na wat speurwerk op internet zie je dat je bij Accudeal nog een accu dezelfde avond bezorgd kan krijgen. Ook op zaterdag! Je besluit even met de klantenservice te bellen om er zeker van te zijn dat je de juiste accu besteld en een paar later staat de bezorger al voor je neus. Zo kun je dit weekend toch nog met jouw Honda Jazz de weg op.

Samenvatting

De Honda Jazz is een betrouwbare auto. Of je nu de nieuwste editie hebt of in het bezit bent van een occasion, deze comfortabele auto rijdt je met gemak van A naar B. Voor elk van de edities hebben wij de juiste accu volgeladen klaar voor je liggen. Wij bezorgend deze, gratis, dezelfde avond nog.