Accu voor een Fiat Doblo

Een blauwe Fiat Doblo

Tot tweemaal benoemd als bestelwagen van het jaar. Dan weet je dat je met de Fiat Doblo goed zit. Sinds 2000 zie je dit werkpaard op de Nederlandse snelwegen. De wagen viel in de smaak want in 2010 is hier de 2e generatie aan toegevoegd. Met uitvoeringen van 2 tot 7 zitplaatsen weten zij veel werksectoren enthousiast te maken.
Een opvallende verschijning en aan laadruimte geen gebrek. Maar ook de Doblo heeft wel eens een nieuwe accu nodig. En dan het liefst net zo kwalitatief als de auto. Zoek dan niet verder, wij hebben ze voor je. 

Welke accu is geschikt voor jouw Fiat Doblo?

De Fiat Doblo heeft verschillende types. En de accu’s kunnen per uitvoeringen verschillen. We hebben de verschillende accu’s hieronder op een rijtje gezet. Wil jij weten welke accu bij jouw Fiat Doblo hoort? Zoek dan de juiste accu via onze kenteken zoekmachine. Je kunt ook zoeken op de uitvoering van jouw Doblo. Kom je er niet uit? Bel gerust eens met onze klantenservice.

Fiat Doblo accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Fiat Doblo accu’s

Hulp bij het monteren

Als je de juiste accu voor jouw Fiat Doblo gevonden hebt, wacht je slechts nog één stap. De accu moet nog wel in de auto gemonteerd worden. Dat is helemaal niet moeilijk. Zeker niet met ons handige stappenplan. Daar heb jij geen monteur voor nodig!

Accu’s voor alle Fat Doblo uitvoeringen

  • Fiat Doblo Bestelwagen (263) 2010 tot heden
  • Fiat Cargo (223) 2000 tot heden

Accu’s voor alle Fiat Doblo MPV uitvoeringen

  • Fiat Doblo MPV (119,223) 2009 tot heden
  • Fiat Doblo MVP (263) 2009 tot heden

Bestellen en bezorgen

De werkweek is voorbij, de voetjes kunnen omhoog. Tot één van je werknemers belt; de accu van zijn Fiat Bravo is na een aantal jaar kapot. Je zit er niet op te wachten om je vrije weekend te besteden aan het kopen van een accu, en maandag moet er weer gewerkt worden. Gelukkig word je bestelde accu, gratis op zaterdag bij je geleverd zonder dat je het huis uit hoeft. Het weekend ligt nog vrij voor je, en maandag kan iedereen weer aan de slag.

Samenvatting

Voor elke uitvoering van de Fiat Doblo hebben wij de juiste accu. En dit ook nog eens in verschillende prijsklassen. Zoek snel jouw accu op en als je voor 12 uur besteld heb je deze vanavond al in huis.