Accu voor een Fiat Bravo

Een taupe kleurige Fiat Bravo

In 2007 volgde de Fiat Bravo de Stilo op in het compacte middenklasse segment van Fiat waar hij het op moest nemen tegen de Opel Astra, Renault Mégane en Volkswagen Golf. Met zijn krachtige 1.4 T-jet 16V 120 Dynamic motor (benzine variant) is deze 5-deurs Hatchback een prima auto om lange ritten over de snelweg te rijden. 

Door zijn grote afmetingen is er binnen een zee aan ruimte voor zowel de bestuurder, passagiers en de bagage. Maar zelfs deze Hatchback die de ruimte van een stationwagen heeft kan de accu na een aantal jaar wel een vervanging gebruiken. Gelukkig kan Accudeal.nl je daar goed bij helpen. Met een divers aanbod van merken en specificaties, zit ook jouw accu hiertussen!

Welke accu is geschikt voor jouw Fiat Bravo?

Om de juiste accu te vinden voor jouw Fiat Bravo hebben we een aantal handige tools op onze website. Zo kun je hieronder een overzicht vinden van accu’s die geschikt zijn voor de Fiat Bravo. Nu heeft niet elke Fiat Bravo dezelfde motor, om specifiek op het juiste model te zoeken kun je je kenteken invoeren in onze kenteken zoekmachine.  Je krijgt dan een duidelijk beeld van geschikte accu’s, waarbij je zelf alleen nog de specificaties hoeft te controleren. Twijfel je toch nog welke accu geschikt is? Onze klantenservice kijkt graag met u. 

Fiat Bravo accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Fiat Bravo accu’s

Hulp bij het monteren

Je hebt de juiste accu gevonden en bent nu klaar voor de volgende stap. Het monteren! We hebben dit handige stappenplan voor je gemaakt om zelf je accu te monteren. Scheelt toch weer mooi die garage kosten.

Accu’s voor alle Fat Bravo uitvoeringen

  • Fiat Bravo (182) 1995 tot 2003
  • Fiat Bravo I (182) 1995 tot 2001
  • Fiat Bravo II (198) 2006 tot heden

Bestellen en bezorgen

Het is meivakantie en na een gezellige familie dag in de dierentuin, stoppen jullie nog bij de ijssalon voor een lekkere koude afsluiter. Met de ijsjes achter de kiezen is het dan nu echt tijd om naar huis te gaan. Helaas denkt de auto daar anders over en blijven jullie stil staan. Niet de afsluiting van de dag die je in gedachten had. Gelukkig zijn jullie niet ver van huis en daar aangekomen kruip je snel achter de tablet. Via de kenteken zoekmachine heb je al snel de juiste accu gevonden en omdat je deze voor 18:00 besteld hebt, wordt deze ook nog eens kosteloos de volgende dag bezorgd.  
Gelukkig, want er staan nog heel wat leuke uitjes op de planning.

Samenvatting

De ideale accu voor jouw Fiat Bravo vind je gemakkelijk en bestel je snel bij Accudeal.nl. Voor elk model de geschikte accu van hoge kwaliteit voor de juiste prijs. En kom je er niet uit? Bel met één van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!