Accu voor een Dodge Stratus

AFbeelding van een oranje Dodge Stratus

De Stratus is een zogeheten middenklasser die gefabriceerd werd van 1995 tot 2006. Deze auto is van Amerikaanse origine. Hier in Nederland kennen we de auto niet onder de naam maar onder het automerk Chrysler. In 2007 werd de auto vervangen door de Dodge Avenger. Toen dit gebeurde kreeg de auto een facelift en vele nieuwe snufjes. Hiermee veranderde de ook de accu. Wie van power houdt zit met deze auto sowieso goed. Deze bolide werd vanaf het begin al uitgerust met een 2 liter five-in-line. 

Welke accu is geschikt voor jouw Dodge Stratus?

Bij Amerikaanse auto’s is het nog wel eens puzzelen welke accu er daadwerkelijk geschikt is voor deze auto. Er zijn meerdere factoren die meespelen bij het kiezen van de juiste accu. Om je op weg te helpen kan je zoeken op kenteken om bij de juiste accu te komen. Hier worden meerdere opties gegeven dus meet het altijd even na met de oude accu. Ook als je er niet uit komt met de oude accu staat onze klantenservice voor je klaar. Via mail, bellen of whatsappen helpen wij je weer op weg! 

Dodge Stratus accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Dodge Avenger accu’s

Hulp bij het monteren

Een accu vervangen kan jij ook! Kijk naar handige filmpjes op internet of volg ons stappenplan. Vaak kan je de accu al meteen ter plekken bij een van onze filialen zelf vervangen. Een auto accu is altijd geladen en klaar voor gebruik. Zo voorkom je lang stil staan en kan je weer snel je weg vervolgen. 

Bestellen en bezorgen

Morgen is het alweer kerstavond en je hebt afgesproken om dit te vieren bij je tante in Maastricht. Niks is zuidelijker dan Maassticht dus je heb je auto hard nodig. Je snelt je naar de winkel om nog snel even een flesje likeur voor haar te kopen als bedankje tot je merkt dat je accu weigert.. Dat is balen en vooral belangrijk dat dit morgen wel gemaakt is. Je zoekt even op internet en komt al snel de goedkoopste deal tegen bij Accudeal. De naam zegt het al! Je gaat hem bestellen en kan hem direct vanavond krijgen. Dan maar even door de regen met de fiets voor die fles drank. Die avond krijg je hem geleverd en het is precies dezelfde als die je er in had zitten! Dat is mooi. Je installeert hem meteen die avond en de volgende dag kan je zonder zorgen op pad naar dat verre zuiden. 

Samenvatting

De voordeligste accu’s en goede merken voor topprijzen. Dat is Accudeal. Bestel je accu voor 12 uur en je hebt hem diezelfde avond nog in huis! Heb je hulp nodig met kiezen? Vraag dan bij onze klantenservice om hulp.