Accu voor een Dodge Neon

Afbeelding van een zwarte Dodge Neon

Dat de Dodge Neon je niet bekend in de oren klinkt kan goed kloppen. Dit model stond namelijk in Europa bekend als de Chrysler Neon. Deze compacte vierwieler verscheen in 1995 op de weg. Een tweede generatie kwam in 2000 van de band, deze productie ging door tot 2005.  De 4 deurs Sedan is later ook nog uitgebracht als special edition, de Neon CS. Dit model werd sportiever aangekleed door middel van een interieur van leer en zilver metallic lak. Naast de Sedan uitvoering is er ook nog een tweedeurs coupé werd aan het assortiment toegevoegd. Uiteindelijk moest de Neon hét instapmodel van Dodge/Chrysler zijn. De Neon is uiteindelijk opgevolgd door de Dodge Caliber. Zowel Dodge als Chrysler maken zelf geen accu’s. Een originele Dodge Neon accu bestaat dus niet.

Welke accu is geschikt voor jouw Dodge Neon?

Dodge heeft uiteindelijk 2 generaties van de Neon uitgebracht. De productie van deze modellen liepen uiteindelijk tot 2005. Je kunt er dus vanuit gaan dat je geen accu nodig hebt die geschikt is voor start-stop systemen. Daarmee vallen er al een aantal af. Maar dan blijven er nog genoeg keuzes over, en niet elke Dodge Neon zal dezelfde accu hebben. Om je te helpen bij je keuze, kun je je kenteken invoeren in de zoekmachine. We laten je dan een aantal opties zien, waarna je alleen nog de specificaties hoeft te vergelijken met je huidige accu. Zitten de polen bijvoorbeeld wel aan de juiste kant?

Dodge Neon accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Dodge Avenger accu’s

Hulp bij het monteren

Zodra je je nieuwe accu gevonden hebt, zorgen wij dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Nu wil je de batterij natuurlijk net zo snel in je auto hebben. Weet je niet precies hoe je dit moet doen? Geen probleem! Op deze pagina hebben wij een handleiding staan waarin we je stap voor stap laten zien hoe je dit moet doen. 

Bestellen en bezorgen

De krokusvakantie is begonnen en dat kan maar één ding betekenen: Carnaval! Deze week van het jaar staat standaard in je agenda geblokt. Al decennia lang vier je dit feest met dezelfde groep vrienden, en ondertussen komen daar steeds meer kinderen bij. Vaste prik is dat jullie met de groep een thema aanhouden en dit jaar is dat de jaren 20. Uiteraard moeten hier nog wel wat spullen voor gehaald worden, maar gelukkig heb je een paar extra dagen vrij om dit te regelen. Goedgemutst stap je daarom in je Neon om richting de plaatselijke feestwinkel te rijden. Met moeite krijg je de auto gestart. Dat ligt misschien aan de vorst van afgelopen nacht, en je denkt er verder niet meer over na. 

Zodra je alle attributen voor een onvergetelijke week gevonden hebt, wil je naar huis rijden. Maar daar denkt de auto nu echt anders over. Gelukkig is de eigenaar van de feestwinkel zo aardig om je met startkabels op weg te helpen maar het ziet er naar uit dat je toch echt een nieuwe accu nodig hebt. 
Daar baal je van, want je had je vrije dagen graag anders besteed dan aan garage bezoeken. 
Gelukkig weet één van je vrienden te vertellen dat je bij Accudeal de batterij op dezelfde dag nog bezorgd kunt krijgen. Snel ga je naar de website en vind je de juiste accu. En inderdaad, die heb je dezelfde avond nog in huis! Heb je morgen alle tijd om je voor te bereiden op de mooiste week van het jaar. Alaaf!   

Samenvatting

Ben je in het bezit van een Dodge Neon en op zoek naar een nieuwe accu? Bij Accudeal vind je de juiste accu voor de beste prijs. En bestel je voor 12 uur? Dan heb je de accu dezelfde dag nog in huis! Weet je niet zeker welke accu juist is voor jouw auto? Neem dan contact met ons op en we kijken graag met je mee!