Accu voor een Dodge Avenger

Het Amerikaanse merk Dodge is voornamelijk bekend van de SUV’s. In 1995 zijn ze van deze populaire lijn afgestapt met de productie van de Avenger. De productie is begonnen met de sportieve coupé uitvoering. Dit ging in samenwerking mey Mitsubishi, het onderstel is dan ook exact hetzelfde als de Mitsubishi Galant. Tot 2000 is dit type Avenger gemaakt. Hierna heet Dodge, in samenwerking met Chrystler, nog de sedan uitvoering op de markt gebracht. Dit model keerde terug naar de “Dodge Roots” door het gebruik van eenhogere voorkant en uitgebouwde wielkasten. Dit alles maakte de Avenger toch weer robuuster dan zijn coupé voorganger. De Dodge Avenger was tot 2011 verkrijgbaar in Nederland. Ben jij in het bezit van een Avenger en op zoek naar een nieuwe accu? Dan ben je bij Accudeal aan het juiste adres!  

Welke accu is geschikt voor jouw Dodge Avenger?

De Dodge Avenger is uitgevoerd met een Japanse V6 motor. Dit betekent niet automatisch dat je ook een Japanse accu nodig zult hebben. Vergelijk daarom je huidige accu goed met de accu die je wilt aanschaffen. Op onze auto pagina vind je het totale aanbod van auto accu’s. Hier kun je filteren op bijvoorbeeld merk of capaciteit. Ook kun je zoeken op basis van je kenteken. Controleer altijd of de afmetingen overeenkomen met je huidige accu. Deze moet natuurlijk wel passen!

Dodge Avenger accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Dodge Avenger accu’s

Hulp bij het monteren

Wanneer je de juiste accu gevonden hebt, wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk in je auto monteren. Aan de bezorging zal het niet liggen! Als je de batterij voor 12:00 uur besteld, heb je deze namelijk dezelfde dag nog in huis. En voor het snel monteren van de accu hebben we deze handige handleiding geschreven. 

Bestellen en bezorgen

Het is December en de eerste vrieskou is in het land gekomen. De kerstbomen zijn niet meer aan te slepen en het hele land maakt zich op voor de feestdagen. Jouw huis ziet er nog behoorlijk kaal uit, daar moet nodig verandering in komen. Je besluit daarom dit weekend naar het tuincentrum te rijden voor een mooie groene boom. Op vrijdag besluit je de auto alvast leeg te halen, en met de radio aan begin je aan deze klus. Tussendoor ontvang je nog een belletje van je moeder. Hartstikke gezellig, maar ze kletst weer honderduit. Zodra je weer op de hoogte bent van alle nieuwsberichten in de familie schenk je maar eens een kopje koffie in. Je begint net aan je tweede kop als je je bedenkt dat je je autoradio nog aan hebt staan! 

Snel ren je naar buiten om de schade te beperken maar het leed is al geschied. De accu is helemaal leeg getrokken en er is geen spanning meer te bekennen. Lichtelijk geïrriteerd besluit je maar te googlen naar accu’s in plaats van kerstballen. Al snel vind je de juiste accu bij Accudeal en de prijs valt je alles mee! Zo te zien kun je toch nog wat kerstversiering kopen!  

Samenvatting

De Dodge Avenger is niet het soort model wat we gewend zijn van het Amerikaanse merk. Zeker de coupé uitvoering is een tegenpool van de SUP’s. Dit maakt de auto een stuk toegankelijker als stadsauto. Als jij op zoek bent naar een accu voor jouw Avenger, ben je bij Accudeal aan het juiste adres. ALtijd uit voorraad leverbaar. En voor 12 uur besteld, is dezelfde dag bezorgd.